Mat Window - Ferestre si usi PVC, Popesti Leordeni / Ilfov

Plase contra insectelor

...
Plase culisante

Plasa din fibra de sticla de tip usa culisanta, este manevrata prin alunecare pe un sistem de role. Constructia sa speciala, garanteaza o închidere ermetica. Aceasta usa robusta dar foarte eleganta, necesita foarte putin spatiu. Este solutia ideala pentru delimitarea spatiului interior de terasa, pentru balcoane si chiar pentru ferestre.Detalii tehnice:

  • Profilele sunt din aluminiu extrudat vopsit în câmp electrostatic iar plasa este din fibra de sticla de cea mai buna calitate.
  • Sistemul de manevrare este astfel conceput încât sa asigure o manevrare cât mai simpla cu un minim de efort.
  • Sistemul de actionare manual este realizat cu ajutorul unor mânere mici din plastic încorporat în profilul de rigidizare de foarte buna calitate si cu un aspect foarte placut.
  • Acest sistem de plasa permite trecerea aerului prin ea foarte usor.

Profilele sunt îmbinate la 45 de grade cu coltare metalice si sunt ansamblate prin sertizare. Inchiderera se face pe magnet

...
Plase fixe

Varianta economica dar si foarte fiabila a plaselor antiinsecte. Aceasta varianta este reprezentata de plasele simple fixate pe tamplarie. Plase ce pot fi montate pe toate tipurile de tâmplarie. Plasele fixe sunt confectionate dintr-un profil special de aluminiu vopsit în câmp electrostatic care se îmbina la 90*.În standard avem 3 culori disponibile: alb, maro ral 8014 si maro ral 8019. Sita este din fibra de sticla ignifuga. Deschiderea acestor plase se face în exteriorul tâmplariei, fixarea ei se face cu balamale si clipsuri din PVC.Culori la cerere: stejar auriu, nuc, antracit, mahon, wenge, toate culorile Ral.

...
Plase pe balamale

Varianta economica dar si foarte fiabila a plaselor antiinsecte. Aceasta varianta este reprezentata de plasele simple cu balamale. Plase ce pot fi montate pe toate tipurile de tâmplarie.Imagini pentru plase tântari balamalePlasele cu balamale sunt confectionate dintr-un profil special de aluminiu vopsit în câmp electrostatic care se îmbina la 90 grade.În standard avem 3 culori disponibile: alb, maro ral 8014 si maro ral 8019. Sita este din fibra de sticla ignifuga. Deschiderea acestor plase se face în exteriorul tâmplariei, fixarea ei se face cu balamale si clipsuri din PVC.Culori la cerere: stejar auriu, nuc, antracit, mahon, wenge, toate culorile Ral.

...
Plase tip rulou

Plasele antiinsecte pe rulou pot fi actionate atât vertical, cât si orizontal. Au un design placut, nu ocupa spatiu si se pot adapta la orice tâmplarie.Plasele sunt compuse din caseta si ghidaje din aluminiu vopsite în câmp electrostatic. Ghidajele au perii ce nu permit iesirea plasei de pe sine. Culorile standard sunt alb si maro, dar pot fi vopsite, la cerere, în orice culoare dorita.Sita este din fibra de sticla cu ochiuri foarte fine, culoarea sitei este gri sau neagra.Plasele antiinsecte au un mod de actionare foarte usor. Acestea sunt facilitate de arcuri, iar ridicarea si coborârea lor se face usor prin simpla tragere a snurului de actionare.Plasele sunt prevazute cu un sistem de frânare împotriva ridicari accidentale.Plasele antiinsecte tip rulou nu trebuiesc îndepartate în timpul iernii, este suficient daca sunt strânse în caseta.

...
Plase plisse

Plasele tip plisse sunt cele mai noi si mai moderne plase antiinsecte de pe piata. Confectionate si montate de catre firma noastra plasele plise au o fiabilitate si o eficienta maxima. Aceste plase pot fi confectionate la dimensiuni mari pâna la 3200mm latime si înaltimi de pâna la 2400 mm.Plasele plise pot fi actionate atât pe verticala cât si pe orizontala. În componenta plasei nu exista elemente pretensionate, acest lucru da o mai mare siguranta în exploatare, fiabilitate deosebita si usurinta în actionare.Rama plaselor plisse este confectionata din aluminiu extrudat vopsit în câmp electrostatic si este disponibila în doua culori standard: alb si maro, la cerere se pot executa în orice culoare RAL.Profilele sunt îmbinate la 45 de grade cu coltare metalice si sunt ansamblate prin sertizare. Inchiderera se face pe magnet