Mat Window - Ferestre si usi PVC, Popesti Leordeni / Ilfov

Tamplarie Gealan

...
GEALAN S9000

Sistemul S9000 este cea mai noua generatie de ferestre realizate de Gealan. Designul inovator si tehnologia vitrajului static STV contribuie la considerabil la reducerea costurilor cu incalzirea si implict a emisiilor de CO2. Sistemul Gealan S9000 are o adancime mare de constructie, de 82,5 mm, 6 camere de termoizolare in rame oarbe si cercevele si maximum 3 nivele de etansare. Garnitura centrala creste astfel gradul de izolare termica si fonica si protejeaza impotriva curentilor de aer si umiditatii. Astfel, coeficientul de transfer termic este de numai 0,92 W/m2K.

Sistemul STV de lipire uscata a geamului de intreaga suprafata a marginii cercevelei, cu ajutoul unei benzi adezive, a fost dezvoltat de Gealan pentru a transfera rigiditatea vitrajului si a creste stabilitatea acesteia, reusind astfel sa se obtina elemente foarte mari pentru ferestre, chiar si cu vitraje triple. Acestea se vor inchide perfect, chiar si dupa o lunga perioada de utilizare. Ferestrele Gealan S9000 ofera si o combinatie de profiluri individuale, numita Gealan-Futura, ce permite crearea de ferestre colorate pentru locuintele pasive, cu dimensiuni de pana la 2,40 metri si un coeficient de izolare termica excelent, de 0,89 W/m2K.

Ferestrele si usile din aceasta gama sunt realizate folosind sisteme din PVC GEALAN Germania, Feronerie ROTO sau G.U si sticla SAINT-GOBAIN

...
GEALAN S8000

Sistemele Gealan S8000 imbina designul modern cu cel clasic, elegant. Avand o adancime de constructie de 74 mm, acest sistem a fost creat pentru a asigura un profil eficient din punct de vedere al costurilor. In acelasi sens, principala camera de izolare are o dimensiune marita, ceea ce permite instalarea unor armaturi mai mari. Tocmai de aceea, folosirea eficienta a materialelor si configuratia profilului permit folosirea unui singur element de rigidizare pentru toc, respectiv cercevea (otel zincat cu o grosime de 1,5 mm) si asigura o inaltime maxima a profilului de pana la 2,30 metri.

Sistemul patentat de ventilatie GECCO permite controlul mai bun al schimbului de aer dintre exterior si interior, ceea ce duce la un climat imbunatatit si un nivel sporit de confort. Structura multicamerala este flexibila, putand fi folosite configuratii cu 5 sau cu 6 camere de termoizolare. Sistemul de etansare cu doua garnituri contribuie la obtinerea unui coeficient de izolare termica de pana la 1,1 W/m2K, in functie de tipul de geam folosit.

Ferestrele si usile din aceasta gama sunt realizate folosind sisteme din PVC GEALAN Germania, Feronerie ROTO sau G.U si sticla SAINT-GOBAIN

  • Adâncime de constructie 74 mm, profil GEALAN cu 5 camere de izolare, fabricat 100% în Germania.
  • Rigidizare standard cu otel zincat de 1,5 mm – ferestre si 2 mm – usi
  • Geam termoizolant dublu sau triplu, grosime pachet între 24 - 44 mm
  • Garnituri gri pentru ferestrele albe si negre pentru ferestrele color
  • Design atractiv prin contururi drepte
  • Feronerie ROTO cu toate punctele de închidere antiefractie, de înalta calitate, echipata în standard cu microventilatie si mecanism împotriva actionarii incorecte
  • Coeficient de transfer termic pâna la Uw = 0,8 W/(m²K) * Calcul realizat pentru fereastra standard de teste, 1230 x 1480 mm.