Little Primary Education - Gradinita Bucuresti

Grupe

...
Grupa Baby

Grupa Baby de la Little Primary Education are copii cu varste cuprinse între 1,6-3 ani, aceasta perioada de varsta fiind o etapa în care copilul este pregatit sa devina constient de propria sa persoana si sa exploreze lumea înconjuratoare. Este deci momentul explorarii cu toate simturile! Pentru grupa baby, primul obiectiv urmarit este acomodarea cu succes în mediul de la gradinita, urmam ritmul natural a fiecarui copil în parte si îi oferim timp generos pentru a se familiariza cu mediul, pentru a se simti în siguranta, pentru a construi relatii cu educatoarea si ceilalti copii. Acum, are loc exercitarea independentei, demonstrarea unor noi abilitati si este momentul în care copilul experimenteaza o crestere uriasa a capacitatilor de comunicare.

...
Grupa Mini

Grupa Mica de la Little Primary Education este asemeni unui tarâm de poveste în care copiii sunt formati, pregatiti pentru a pasi siguri prin necunoscut, este un loc plin de voie buna, în care se experimenteaza lucruri noi. Aici, micutii vor descoperi ca învatarea este amuzanta, construind în acelasi timp relatii solide cu ceilalti copii si cu educatorii. Fiind prima treapta în cunoastere, la grupa mica pornim de la convingerea ca investitia în copiii nostri înseamna investitia în viitorul nostru.

...
Geipa Midi

La Grupa Midi de la Little Primary Education, programul zilnic al copiilor va cuprinde activitati pe domenii experientiale, jocuri si activitati liber-alese, precum si activitati de dezvoltare personala care includ rutine, tranzitii, activitatile de dupa-amiaza si activitati optionale. Domeniile experientiale sunt instrumentele pedagogice cu ajutorul carora se realizeaza individualizarea educatiei si a învatarii. Ele dau posibilitatea educatoarei sa identifice aptitudinile, cât si dificultatile fiecarui copil în parte.

Preocuparea permanenta a educatoarei este aceea de a adapta activitatile în raport cu particularitatile de vârsta si cele individuale ale copiilor,precum si în functie de interesul prescolarilor.

...
Grupa Maxi

La Grupa Maxi de la Little Primary Education, copiii se afla într-un stadiu preoperational, când inteligenta creste odata cu folosirea simbolurilor, memoria si imaginatia se dezvolta în stricta legatura cu limbajul si folosirea acestuia. Prescolarul de grupa mare vorbeste cursiv, iar exprimarea gramaticala este din ce în ce mai corecta.

Copilul de grupa maxi îsi dezvolta simtul moralitatii si devine preocupat de aplicarea regulilor, atragând atentia celor din jur atunci când nu le respecta. Este capabil sa se puna în locul altei persoane pentru a întelege perspectiva ei, ceea ce îl ajuta sa devina empatic. E înca posesiv cu lucrurile sale, desi îi place sa faca schimburi.

Categorii
Date de contact
0733331333
Intr. Docherilor, Nr. 3, Sector 2
Distribuie