Little Primary Education - Gradinita Bucuresti

Despre noi

Little Primary Education reprezinta un centru educational cu program prelungit pentru copii, situat în sectorul 2 din Bucuresti, zona Stefan cel Mare.

Little Primary Education este locul ideal unde micutii îsi încep timid, dar sigur si frumos, primele experiente în a descoperi lumea si mediul înconjurator ca arta si stiinta.

Activitatea educationala se realizeaza prin sisteme alternative (limba engleza zilnic), dar urmându-se totodata curricula traditionala, sisteme alternative ce se regasesc dispuse în 8 sali mari si luminoase ce reprezinta fiecare câte un centru de interes: sala de muzica si miscare, sala de arta, sala de biblioteca, sala de stiinte, sala de limba engleza, sala de nisip si apa, sala de constructii, sala de joc de rol.

Dispunerea centrelor de interes pe sali individuale, asigura zilnic micutilor, pe tot parcursul timpului petrecut în centrul nostru educational, o diversitate de experiente cu emotii si trairi frumoase.

Aici, orice mica curiozitate îsi va gasi raspunsul si toate informatiile achizitionate azi vor reprezenta “a stii” si “a cunoaste” începând chiar de mâine.

 Program prelungit: 07.30 – 18.30

 Vârsta copii: de la 1 an si 6 luni pâna la 6 ani

 Cursuri limba engleza intensiv: incluse

 Spatii dezinfectate zilnic

 Alimentatie sanatoasa

 Curte: 1000mp

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0733331333
Intr. Docherilor, Nr. 3, Sector 2
Distribuie