Lichtgitter, gratare, scari metalice Ilfov

Scari metalice

...
Scari metalice spirala LG Standard

Este livrata ca un sistem modular, la dimensiuni de D = 1600 , 1800 si 2000 mm. Diametrul maxim al scarii metalice este de 2000 mm.

Solutionarea constructiei permite utilizarea gradelor si a elemente lor de balustrada modulare de scara pentru diferite elice geometrice ale scarilor metalice sub forma de spirala, influentand prin aceasta favorabil pretul si termenul de livrare a scarii metalice.

Scara este livrata complet zincata la cald.

...
Scari metalice spirala LG Special

Este propusă ca un element de constructie montabil independent a cârui securitate şi fiabilitate predestinează pentru o utilizare multilateralâ.

Firma Lichtgitter livrează scările sub formă de spirală de tip LG Special la diametre până la 2700 mm, complet zincate la cald. Realizarea construcţiei asigură la locurile accesibile publicului distanţa între picioarele balustradei de 120 mm. La instalaţii industriale aceastâ distanţă este de maxim 180 mm. Înălţimea mâinii curente deasupra suprateţei treptei scării este de 1000 mm. la nivel peste 12 m această înâlţime este de 1100 mm.

Treptele scării sunt dimensionate pentru încărcarea distribuită uniform 3.5 kN/m² şi încărcarea 1,5 kN concentrată la suprafete solicitate de 100x100 mm. amplasate la muchia unde se calcă, 100 mm de la marginea exterioară a treptei de scară.

...
Scari acces container

Acest tip de scari a fost special conceput pentru acces in containere. Acestea sunt reglabile pe inaltime si pot fi losite pentru containere aflate la +40 cm pana la +70 cm fata de teren. La cerere se pot concepe variante si pentru inaltimi mai mici sau mai mari.

De asemenea, scarile pot fi insotite de o platforma pentru un acces mai usor in container. 

Categorii
Date de contact
0722.626.020
Str. Leordeni, Nr. 161 T, Popesti Leordeni, judetul Ilfov
Distribuie