Leonhardt Learning - Cursuri limbi straine Bucuresti

Cursuri limba engleza

...
Cursuri limba engleza pentru copii

Cursuri engleza pentru copii- Centrul Leonhardt
Cel mai dificil lucru de realizat este sa atragi atentia unui copil, sa reusesti sa-l faci sa participe la activitati cu drag, interes si entuziasm. Noi resuim sa facem acest lucru cu succes. Oferim cursuri de limba engleza pentru copii prin metode interactive si atractive, iar fiecare ora petrecuta la Leonhardt este focusata in totalitate pe dezvoltarea copilului.

Copiii invata mult mai usor o limba straina la o varsta frageda. Ofera-i posibilitatea de a se dezvolta armonios, inscrie-l la un curs de engleza si fa-l sa creada ca va putea deveni oricine vrea el cand va fi mare. O limba straina invatata corect ofera copilului un viitor de succes.

De ce este important ca un copil sa cunoasca limba engleza

Limba engleza este omniprezenta, o intalnim in filme, pe etichetele produselor, in muzica, pe strada si in orice conversatie in tarile unde ne petrecem vacanta. Un curs de limba engleza este sansa pe care o oferi copilului tau pentru a fi intotdeauna sigur pe el si apreciat intr-o lume care este in continua schimbare. Ajuta-l sa creada ca este cel mai bun si va deveni un adult responsabil care va face fata cu brio situatilor neprevazute.

Ce oferim copiilor in cadrul cursurilor noastre

Posibilitatea de a-si dezvolta stima de sine
O limba straina inseamna o abilitate in plus pe care oricine si-ar dori sa o adauge in CV.  Desi invatarea limbii engleze necesita mult exercitiu, la finalul cursului, cand copilul va putea purta un dialog in limba engleza fie cu prietenii, fie cu profesorii, increderea lui va creste considerabil.

Un viitor de succes
Invatarea unei limbi straine inseamna, implicit, dezvoltarea abilitatilor cognitive, dar si dezvoltarea personala.  Mai mult de atat, daca studiaza intr-un mediu prietenos isi va dezvolta creativitatea, va invata sa socializeze si sa isi faca prieteni noi. Toate aceste abilitati le va folosi in construirea unui viitor de succes si va fi pregatit pentru viata de adult.

Dorinta de autodepasire
 Un copil care este implicat in diverse activitati inca de la o varsta frageda, va intelege importanta educatiei si va incerca tot timpul sa se autodepaseasca. Acest lucru reprezinta un mare avantaj ce il va urma pe parcursul vietii.

O dezvoltare corecta si armonioasa a copilului inseamna exercitiu, profesori specializati si dedicati, dar nu in ultimul rand, implicare din partea parintilor.

Inscrie-ti micutul la cursuri engleza pentru copii in Bucuresti si lasa-te surprins de cat de multe lucruri poate invata.

...
Cursuri pentru adolescenti

Experimenteaza bucuria de a invata limba engleza alaturi de cei mai apreciati profesori

De ce sa inveti engleza la Leonhardt

Cursurile de engleza sunt construite special pentru a captiva adolescentii. Sunt atractive, relevante si se concentreaza pe subiecte de interes pentru adolscentii de azi.

Scopul Leonhardt Centrul German de Comunicare si Pregatire Profesionala este acela de a pregati adolescentii pentru examenele vietii si pentru o lume complexa ce implica dedicare, indemanare, creativitate si informare.

Stilul nostru de predare are la baza tehnici moderne de invatare si este sustinut de profesori cu o experienta internationala vasta.

De ce este important cursul de limba engleza pentru adolescenti

Ca si in cazul copiilor, adolescentii retin cu usurinta notiunile de baza ale unei limbi straine. Pentru ca sunt in plin proces de dezvoltare, adolescenta este momentul optim pentru invatarea unei limbi straine.  In urma unui curs de limba engleza nu doar ca invata o noua limba, ci se maurizeaza, cunosc lucruri noi, isi fac prieteni si deprind accentul.

Ce abilitati dobandesc adolescentii in urma cursurilor

Devin mai creativi
Invata cum sa gaseasca solutii la diverse probleme
Devin mai sociabili
Isi imbunatatesc memoria
Isi sporesc capacitatea de a lua decizii rapide
Isi consoloideaza increderea in sine
Se autodepasesc constant
Adolescentii invata sa devina responsabili, sa iasa din zona de confort si sa se antreneze in cea mai interesanta activitate- cursul de limba engleza pentru adolescenti.

...
Limba engleza pentru tineri

Bazele unei cariere de succes se consolideaza atunci cand esti tanar. Dar intotdeauna stalpii de rezistenta sunt reprezentati de educatie. Noi, Leonhardt Centrul German de Comunicare si Pregatire Profesionala iti punem la dispozitie cursuri de limba engleza pentru tineri, dar mai mult de atat, te invatam cum sa acaparezi fiecare oportunitate ivita.

De ce reprezentam alegerea potrivita

Avem profesori geniali
Pe langa competentele importante pe care profesorii nostri le detin, sunt extrem de prietenosi, placuti si implicati in ceea ce fac. Un curs de limba engleza nu inseamna doar teorie si atat. Inseamna discutii, dezbateri si prietenii. Incercam sa transformam fiecare curs intr-o placere si credem cu tarie ca lucrurile sunt mult mai eficiente si mai usor de inteles atunci cand le facem din drag, cu multa motivatie.

Suntem atenti la nevoile fiecarui cursant
Oamenii sunt diferiti, iar aici este adevarata frumusete. Ne adaptam stilul de predare si discutam cu fiecare cursant in parte. Incercam sa le aflam nevoile, aspiratiile si in felul acesta reusim de fiecare data sa atingem obiectivele propuse.

Obtinem rezultate vizibile la finalul cursurilor
Pregatirea si implicarea de care dam dovada se observa in rezultatele cursantilor, la finalul cursului de limba engleza pentru tineri. Ne bucuram cand vedem tineri motivati, pregatiti si cu multa incredere in fortele proprii.

Pentru ca limba engleza reprezinta un must-have in zilele noastre, reprezinta un mare avantaj atat in viata personala, dar mai ales in cea profesionala.

Invata limba engleza si bucura-te de aprecierea celor din jur!

Cum se desfasoara cursul de limba engleza pentru tineri

Cursul permite practicienilor sa isi imbunatateasca abilitatile lingvistice, sprijiniti si motivati de cei mai apreciati profesori. Mai mult de atat, cursul isi propune sa ofere metode de predare distractive, dar si practice, intr-un mediu profesionist in care toti cei care participa impartasesc cele mai bune practici si idei.

Cursurile de engleza pentru tine in cadrul Centrului German Leonhardt iti ofera o oportunitate unica de a invata sau de a imbunatati limba engleza, in timp ce descoperi oameni minunati!

...
Business English

Comunicarea eficienta este cheia succesului!

Oferim cursuri engleza business si ne concentram in special pe nevoile linvistice ale fiecarui cursant. Principalul nostru scop este de a oferi cursuri de calitate care sa conduca la rezultate pozitive, orientate spre indeplinirea obiectivelor.

Ce vei obtine dupa finalizarea unui curs de engleza business

vei putea gestiona si participa activ la intalniri
vei putea purta conversatii telefonice cu vorbitorii nativi de limba engleza
vei putea negocia cu clientii in limba engleza
vei putea scrie mail-uri si redacta documente importante
In cadrul acestui curs, vei dobandi abilitatea de a intelege vocabularul specific afacerilor si vei putea sa folosesti structuri gramaticale complexe. Cum? Prin exercitii practice si discutii simulate.

Scopul cursului este de a oferi strategii practice de invatare a limbii englez pentru afaceri, pe care le pot utiliza pentru a comunica eficient intr-o varietate de contexte de business importante.

In prezent, limba engleza este limba afacerilor internationale. Oamenii care isi doresc sa transmita profesionalism trebuie sa poata comunica eficient in limba engleza, iar asta va conduce, implicit, la succesul profesional.

De ce sa urmezi la noi un curs de engleza business

Engleza a fost intotdeauna un must-have in domeniul afacerilor, si prin urmare, venim in intampinarea nevoilor voastre.  Datorita profesorilor experimentati, dupa finalizarea cursului vei fi capabili sa comunicati eficient in limba engleze, atat in scris cat si in comunicarea orala.

Pentru o comunicare eficienta in engleza scrisa, o persoana de afaceri nu trebuie sa detina numai o buna intelegere a gramaticii, mai mult de atat, trebuie sa stie sa isi adapteze stilul in functie de tipul de document.

Vom invata cursantii vocabularul si structurile specifice pe care le pot utiliza pentu a scrie: e-mailuri, rapoarte, cv-uri clare si convingatoare.

Fiecare curs de engleza business este special conceput pentru a corespunde perfect cu nevoile cursantilor.