Leonhardt Learning - Cursuri limbi straine Bucuresti

Cursuri limba germana

...
Cursuri limba germana pentru copii

Cum ii poti asigura un viitor stralucit copilului tau?
Multi parinti se intreaba adesea cum le pot asigura copiilor un viitor stralucit sau cum pot contribui la formarea si educarea lor. Si cum cunoasterea unei limbi straine a devenit o necesitate in ultima vreme, cursurile pentru copii sunt la mare cautare. Stim ca poate deja invata la scoala limba engleza, insa predarea limbii germane nu este prezenta in foarte multe scoli, iar a adoua limba straina cunoscuta va reprezenta un avantaj pentru el in viitor. Speram ca acum ai raspunsul la intrebarea ”Cum pot contribui la dezvoltarea copilului meu?”

Leonhardt Learning ofera cursuri germana copii incepand cu varsta de 7 ani
La Leonhardt Learning – Centrul German de Comunicare si Pregatire profesionala, nu numai ca cei mici invata limba germana, dar se pot dezvolta si personal in acelasi timp. Cadrele didactice folosesc tehnici si metode de predare interactive si integrative pentru a contribui la dezvoltarea micutilor.
Ce alte beneficii mai au copiii in cadrul centrului nostru? Le punem la dispozitie cele mai noi tehnologii digitale, precum tabla smart si vor lua cursuri de la profesori nativi, vorbitori de limba germana ca limba materna sau profesorii specializati in Germania care au trait mai multi ani in spatiul german.

Imbinam invatarea cu distractia
Pentru a-i invata pe copii limba germana cat mai simplu, profesorii de la Leonhardt Learning imbina intotdeauna procesul de invatare cu distractia. Astfel, micutii vor fi atrasi de aceasta limba, iar germana nu li se va parea greu de invatat.

Ce competente va dobandi copilul tau dupa finalizarea cursurilor de limba germana?
Dupa finalizarea cursurilor, copilul tau va sti sa formuleze propozitii scurte, sa poarte o conversatie simpla, sa scrie si sa citeasca, sa inteleaga notiuni elementare, sa completeze un formular cu date personale si sa adreseze intrebari.

Unde ne gasesti:
Cursurile noastre se deruleaza online. Suntem deschisi sa invatam cati mai multi copii limba germana, rabdarea si profesionalismul fiind principalele caracteristici care descriu cadrele noastre didactice.

Alege sa investesti in viitorul copilului tau si inscrie-l la cursuri germana copii!

...
Cursuri pentru adolescenti

Adolescenta – un moment important din viata copilului tau

In timpul adolescentei au loc multe transformari si schimbari, dar in acelasi timp poate fi momentul potrivit pentru invatarea unei limbi straine. Adolescenta este puntea de legatura dintre copilarie si viata de adult, asa ca dezvoltarea este cea mai importanta in aceasta perioada. Adolescentii isi pun multe intrebari, iar raspunsurile pot fi chiar la voi, parintii lor. Cum pot dobandi atuuri in fata celorlalti? Cum pot avea succes in viitor? Cum pot avea un job bine platit? La toate aceste intrebari, raspunsul poate fi: cu o limba straina mai putin cunoscuta, asa cum este germana.

Leonhardt Learning – centrul care ofera cursuri de germana adolescenti

De ce sa ne alegi pe noi pentru cursuri de germana adolescenti? Pentru ca suntem un institut inovativ, un centru german de comunicare si pregatire profesionala, gata sa indrume orice adolescent pe drumul catre succes. El va invata limba germana, dar va avea si ocazia de a se dezvolta personal. Profesorii nativi din cadrul centrului nostru sunt adeptii metodelor si tehnicilor interactive si integrative. Mai mult decat atat, ei folosesc tehnologii digitale de ultima generatie pentru a facilita procesul de invatare si pentru a-i atrage pe cursanti. La Leonhardt Learning, invatarea limbii germane nu reprezinta o greutate, ci o placere!

Ce abilitati vor fi dobandite in urma acestor cursuri?

La finalul cursurilor, adolescentii vor sti sa se exprime in limba germana, sa formuleze intrebari, sa poarte o conversatie simpla, sa scrie si sa citeasca. Pe langa competentele lingvistice dobandinte in urma cursurilor de germana pentru adolescenti, acestia vor deprinde si siguranta de sine, creativitate, autoreglare emotionala etc. Avantajul cursurilor noastre este acela ca nu pun accentul doar pe competentele lingvistice, ci si pe dezvoltare, formare si educare, poate chiar pregatire pentru piata muncii. Niciodata nu este prea devreme pentru a te pregati pentru viitor!

Cum organizam cursurile?

Cursurile de germana pentru adolescenti sunt organizate in grupe de cate 6 sau 12 persoane. Fiecare curs este compus din doua module.  Un modul contine 72 de unitati, o unitate avand o durata de 45 de minute.

La Leonhardt Learning, germana se invata mai usor decat iti puteai imagina vreodata!

...
Cursuri limba germana pentru tineri

Pregateste-te pentru o cariera de succes!
Cei mai multi tineri sunt ambitiosi, cu dorinta de dezvoltare, iar ei reprezinta forta de munca pe care majoritatea angajatorilor o cauta. Daca te regasesti in aceasta descriere, inseamna ca ai ajuns in locul potrivit. O cariera de succes nu se poate forma cu putin, ci ea inseamna pregatire intensa si eforturi. Pe langa competentele in profesia pe care o vei avea, angajatorii au si o alta cerinta: cunoasterea uneia sau a mai multor limbi straine. Si, cum limba germana a inceput sa devina din ce in ce mai populara, cateva cursuri de germana pentru tineri ti-ar fi de folos.

Vino la noi, la Leonhardt Learning, ca sa inveti germana cu adevarat!
Suntem un Centru German de Comunicare si Pregatire Profesionala, principala valoare dupa care ne ghidam in oferirea serviciilor fiind calitatea. Cadrele didactice ce predau cursuri germana tineri sunt profesori nativi, care vorbesc limba germana ca limba materna sau profesorii care vorbesc limba germana la nivel de limba materna care au petrecut mai multi ani in Germanian. De asemenea, metodele de predare sunt moderne, interactive si integrative, concepute pentru a facilita procesul de invatare. Aceste tehnici nu doar ca asigura invatarea limbii germane, dar contribuie si la dezvoltarea personala si profesionala. Daca vrei sa obtii chiar si certificate care sa ateste cunoasterea acestei limbi, noi te putem pregati pentru examenele de specialitate!

Ce cursuri de germana tineri oferim
Oferim mai multe cursuri de acest tip, in functie de nivelul la care te afli. Fie ca esti incepator sau avansat, la noi vei gasi un curs potrivit pentru tine. Stabilim o intalnire si iti spunem care este cursul care ti se potriveste!

Ce avantaje vei dobandi dupa finalizarea cursurilor
In urma finalizarii cursurilor, in functie de nivel, vei sti sa:

Comunici eficient in limba germana;
Citesti texte in limba germana si sa le intelegi;
Formulezi intrebari;
Completezi diferite formulare;
Faci fata cu brio diferitelor examene de limba germana.
Contacteaza-ne cu incredere! Suntem aici pentru tine!

...
Cursuri germana adulti

Niciodata nu e prea tarziu pentru invatarea unei limbi straine

Daca despre cei mici se spune ca pot invata o limbra straina rapid, asta nu inseamna ca adultii nu o pot face. Chiar daca ai deja un job sau o cariera, nu trebuie sa uiti sa investesti in dezvoltarea ta! O limba straina este intotdeauna un pas catre un succes si mai mare, iar asta te va face sa iti doresti din ce in ce mai mult de la tine. O limba precum germana nu este usor de invatat, insa daca stii unde sa apelezi pentru cursuri germana adulti, atunci totul va deveni mult mai simplu.

Alege Leonhardt Learning – Centrul German de Comunicare si Pregatire Profesionala

De ce sa ne alegi pe noi? Pentru ca nu doar ca vei invata limba germana, dar te vei dezvolta profesional. Fie ca iti doresti doar sa inveti o limba straina, sa iti cauti un nou job in Romania sau chiar in Germania, cursurile de limba germana pentru adulti te vor ajuta cu siguranta. Iti punem la dispozitie profesori nativi care folosesc metode si tehnici moderne de predare, precum si cele mai noi tehnologii, tabla smart. Vei avea mai multa incredere in tine si vei face fata cu brio situatiilor in care va trebui sa cunosti limba germana!

Cursuri germana adulti la standarde inalte

Suntem specializati in predarea de cursuri limba germana adulti la standarde inalte, adaptate nevoilor si dorintelor fiecarui cursant. Calitatea este principala valoare care sta la baza serviciilor pe care le oferim si de la care nu ne abatem niciodata. Iti punem la dispozitie cursuri la standard international in conformitate cu cadrul comun de referinta a limbilor straine, utilizand o didactica integrativa bazata pe dezvoltarea personala si profesionala.

Unde ne poti gasi

Oferim cursuri de germana pentru adulti in Bucuresti, dar asta nu inseamna ca ne adresam doar celor care locuiesc in capitala. Oricine doreste sa invete limba germana cu adevarat poate apela la Leonhardt Learning!

Tocmai ti-ai dat seama ca ai nevoie de cursuri germana adulti? Nu ezita sa ne contactezi!