Camin de batrani La Coca - Bicaz, Neamt

Viata la centru

...
Alimentarie si nutritie

Mâncare buna si nutritie echilibrata

La Caminul de batrâni La Coca Bicaz pregatim toate mesele în bucatariile proprii în fiecare zi. Meniurile sunt variate si concepute pentru a fi echilibrate din punct de vedere nutritional. De fapt, va putem oferi chiar si o defalcare nutritionala a fiecarei retete pe care o folosim, astfel încât sa puteti vedea cât de multe proteine, grasimi, fibre, calorii si asa mai departe sunt incluse în mesele pe care le deservim.

Mâncarea buna, întotdeauna disponibila

Bucatariile noastre ofera trei mese pe zi – fie în decorarea confortabila a salii de mese în stil restaurant, fie în confortul suitei personale a unui rezident. În plus, gustarile si bauturile sunt disponibile în fiecare zi.

Diete speciale

Personalul poate crea mese specializate pentru a satisface cerintele nutritionale specifice ale rezidentilor care au nevoi dietetice speciale, cum ar fi diabeticii sau cei care traiesc cu colesterol ridicat. Pentru rezidentii care traiesc cu disfagie – o conditie care face greu sa înghita – pregatim piureuri care nu numai ca sunt usor de înghitit, ci si arata atragator.

...
Viata la centru

Nu e un mare secret despre ceea ce face Caminul de batrâni „La Coca” atât de diferit de cele obisnuite de îngrijire si îngrijire medicala.

Destul de simplu, tot ceea ce facem se bazeaza pe o misiune foarte clara: sa promoveze calitatea vietii pentru toti adultii în vârsta. Este o misiune care este la fel de relevanta astazi asa cum a fost întotdeauna.

Ce înseamna acest lucru în practica? Credem ca nici doi oameni nu sunt exact identici si ca nici doi rezidenti nu au nevoie exact de acelasi serviciu. Abordarea noastra bazata pe persoana permite locuitorilor Centrului sa-si mentina independenta si demnitatea, chiar daca nevoile lor individuale se schimba.

Principiile serviciului nostru

– Încurajarea independentei

– Activarea optiunilor

– Pastrarea demnitatii

– Sarbatorind individualitatea

– Respectarera intimitatii– Îngrijirea spiritului– Implicarea familiei si a prietenilor

...
Activitati

Fiecare zi este diferita la Caminul de batrani „La Coca” Bicaz
Deci, ce vrei sa faci astazi ? Caminul de batrâni „La Coca” Bicaz ofera o serie de activitati de care locatarii nostri se pot bucura în fiecare zi, inclusiv în weekend-uri.

Minte, corp si suflet – Activitati la Caminul de batrani „La Coca” Bicaz
Desigur, depinde în întregime de dvs. de modul în care doriti sa va petreceti timpul liber si la câte activitati doriti sa participati. Dar, indiferent daca sunteti o persoana sociabila sau una mai rezervata, veti gasi la centrul nostru diverse activitati de petrecere a timpului liber.

Sustinem participarea la evenimente ca o modalitate excelenta de a trai din plin viata în comunitatea locala a centrului. Cele mai multe evenimente sunt gratuite si sunteti bineveniti sa va aduceti un prieten sau o ruda pentru suport sau companie.

Categorii
Date de contact
0745267385; 0758204958
Strada Apusului, Bicaz, Bicaz, judetul Neamt
Distribuie