Camin de batrani La Coca - Bicaz, Neamt

Servicii si Asistenta

La Caminul de batrâni „La Coca” Bicaz asistenta rezidentiala pe care o oferim este deasupra a ceea ce va puteti astepta de la un centru de îngrijire obisnuit pentru persoanele în vârsta.

Oferim servicii de asistare a vietii care privesc tratarea fiecarui rezident ca individ. Întelegând nevoile locuitorilor nostri, pastrând demnitatea si respectând independenta, va ajutam sa creati un real sentiment de acasa.

Sprijin cu rutinele zilnice

Viata asistata este pentru persoanele care îsi apreciaza independenta, dar au nevoie de ajutor în anumite activitati de zi cu zi, cum ar fi îmbracarea, îmbaierea sau administrarea de tratamente specifice. Exact cât de mult este nevoie de îngrijire va depinde de nevoile unice ale fiecarui individ. Nevoia de îngrijire va fi apreciata în functie de necesitatile unice ale fiecarui individ în parte.

Îngrijire individuala personalizata

Indiferent de nivelul de îngrijire necesar, prima etapa în centrul nostru începe cu o evaluare a nevoilor. Ne întâlnim cu fiecare solicitant si cu familia acestuia înainte ca acesta sa se mute – si la intervale regulate dupa aceea – sa definim împreuna ce nivel de îngrijire si serviciu este cel mai adecvat. Toate aceste informatii detaliate merg într-un plan individualizat de servicii de îngrijire, care este monitorizat zilnic.

Echipa noastra este cea care are un rol esential în ceea ce facem. Pasionata, priceputa si întotdeauna abordabila, este respectata nu numai de catre rezidentii nostri, ci si de familiile si profesionistii din domeniul medical.

Serviciile noastre

– Camere special amenajate pentru o viata sigura si confortabila atât persoanelor singure cât si cuplurilor

– Apartamentele private ofera tot confortul casei – puteti chiar sa aduceti propriul dvs. mobilier

– Hobby-uri optionale, divertisment si multe activitati inspirate de a alege din fiecare zi

– Instructori bine pregatiti, dedicati si asistenti medicali

– Trei mese în fiecare zi, pregatite zilnic de catre personalul nostru specializat în bucatariile proprii

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0745267385; 0758204958
Strada Apusului, Bicaz, Bicaz, judetul Neamt
Distribuie