Jingle Joy - Servicii pentru petreceri si distractii Bucuresti

Jingle Joy Unirii

...
Jingle Joy Unirii

O locatie de 350 mp in centrul Bucurestiului, pentru 7 – 14 ani unde gasiti: un bar bine dotat, zone de lounge confortabile si aerisite, zona de joaca si distractie cu: cele mai dorite jocuri electronice (PS3, PS4 si PS VR) si 6 arcade machine twin, o masa de air hockey profesionala, o masa de fotbal, o saltea de sarit profesionala, camera de catarat, oglinzi care deformeaza si amuza, instalatie profesionala de karaoke, scena, sonorizare si jocuri de lumini, impresionante show-uri de break dance, MC/ DJ profesionist, o echipa de 2 dansatori si animatori simpatici si talentati care vor intretine petrecerea pe toata durata ei.

...
Prezentare locatie

Pe o suprafata de 350 mp, cu instalatie de climatizare, veti gasiti:
Gaming & Dance Floor Un spatiu generos, cool, care este dotat cu cele mai noi instalatii de muzica si lumini, cu scena si pupitru DJ, cu instalatie profesionala de karaoke, pentru a creea o atmosfera autentica de club. Aici gasiti cele mai dorite tipuri de jocuri electronice: 1 PS 3, 1 PS4, 1 PS VR, 6 arcade machines: Scud Race, Motor Race (driving machines), Alliens, Ghost Squad ( shooting machines), 2 Basketball Machines, masa de air hockey, masa de fotbal. Pentru ca distractia sa fie la cote maxime, in sala veti gasi 3 oglinzi care deformeaza si o saltea profesionala de sarit (4,5m x 5m).  Nou! camera de catarat.
 
Barul Aici, copiii si adultii pot comanda bauturile racoritoare si le pot savura intr-un spatiu dotat cu canapele si masute pentru 20 de persoane.
Lounge place 1 Este o zona confortabila si primitoare, dedicata parintilor, cu o capacitate de 22 locuri, sistem audio, canapele , tabureti si mese unde acestia se pot retrage  sa priveasca confortabil petrecerea copiilor pe TV-ul conectat live la Gaming & Dancefloor Room.
Lounge place 2 Este o zona pentru copii, cu o capacitate de 40 de locuri, special amenajata pentru servirea mesei si a tortului. Atmosfera de club se va regasi si aici prin mese moderne, canapelele si tabureti confortabili, unde copiii vor servi mancarea din farfurii de portelan.

Categorii
Date de contact
0740111104; 0722402402
Strada Foisorului, Nr. 10A, Sector 3
Distribuie