Jingle Joy - Servicii pentru petreceri si distractii Bucuresti

Jingle Joy Foisorului

...
Jingle Joy Foisorului

Petreceri private pentru adolescentii de 8 – 15 ani, pe o suprafata de 350 mp, cu cele mai moderne jocuri electronice, DJ/MC profesionist, dansatori de street dance, jocuri de lumini, sonorizare si ring de dans, instalatie profesionala de karaoke, air hockey, simulatoare de curse auto, WII, PS3, PS4 si PS VR, costume de sumo, saltea profesionala de sarit, LASER TAG… un club in toata regula, unde impreuna cu 2 tineri simpatici, copiii pot petrece fara inhibitii dupa placul si specificul varstei lor.

...
Prezentare locatie

Într-un  spatiu modern cu o suprafata de 350 mp, care copiaza design-ul unei nave spatiale din jocul HALF-LIFE, veti gasi doua zone: una de jocuri electronice, instalatii de muzica si lumini, si o zona de laser tag dotata cu cele mai modern arme cu laser.
Zona de Gaming & Dance Floor Intrând în aceasta nava spatiala, veti gasi o atmosfera de discoteca creata de scena, pupitru DJ, instalatie profesionala de karaoke, lumini si sonorizare,  dar si o atmosfera de gaming creata de cele mai dorite jocuri electronice: 1 WII, 2 PS 3, 1 PS4, 1 PS VR, 2 arcade machines: Scud Race si Daytona (driving machines), 2 simulatoare cu peste 500 de jocuri si o masa de air hockey. Pentru cei mai energici avem o saltea profesionala de sarit (3 m x 4 m).

Zonele de lounge 2 zone special amenajate pentru adulti, cu o capacitate de 40 de locuri, dotate cu canapele comode si masute unde acestia pot servi pizza, cafea si bauturi racoritoare si pot privi distractia copiilor, 2 zone amenajate pentru copii, cu o capacitate de 40 de locuri, dotate cu canapele si masute,  unde acestia servesc masa si tortul.

Barul Aflat chiar la intrare, va sta la dispozitie pentru sucuri si apa plata în stoc nelimitat si cafele (espresso, cappuccino, caffe latte) contra cost pentru adulti.

Zona de laser tag Într-un labirint de culori fluorescente, pe o suprafata de 150 mp se va da o lupta între cele doua echipe în care fiecare va trebui sa-si dovedeasca abilitatea în a folosi armele cu laser si strategia de lupta.

Categorii
Date de contact
0740111104; 0722402402
Strada Foisorului, Nr. 10A, Sector 3
Distribuie