Install Net - automatizari, sisteme securitate Bucuresti

Securitate

SISTEME DE DETECTIE INCENDIU
Oferta noastra cuprinde o gama completa de echipamente de detectie incendiu conventionale si adresabile: Centrale de incendiu adresabileCentrale de incendiu conventionaleRepetoare si emulatoareDetectoare de fumDetectoare de fum tip bariera in infrarosuDetectoare de temperaturaDetectoare de flacaraDetectoare de gaz metanDetectoare de monoxid de carbonButoane de avertizare manuala la incendiuSirene si indicatoare optice de semnalizareIzolatoare de bucla pentru sisteme adresabileSistem detectie fu..
SISTEME DE ALARMARE
Sistemele de detectie efractie si alarmare sunt cea mai buna alegere in cazul in care se doreste protectia si siguranta anumitor bunuri, a locuintei si familiei sau a unei intregi companii de intrusii nedoriti.  Ce va ofera un sistem de alarma? Armarea totala( cand nu sunteti in imobil) asigura protectia tuturor zonelorArmarea partial (cand sunteti in imobil) asigura protectia anumitor zoneAvertizarea telefonica daca se incearca intrarea prin efractieAvertizarea dispeceratelor firmelor de..
SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO CCTV
Gama de echipamente si expertiza specialistilor nostri ne recomanda pentru proiectarea, configurarea si instalarea de sisteme de supraveghere video, de la cele pentru spatii cu suprafata redusa pâna la proiecte complexe, de mari dimensiuni cum ar fi sisteme pentru sedii de birouri, retele de magazine si obiective strategice, sisteme de supraveghere zone metropolitane, precum si solutii pentru cladiri înalte si platforme industriale. Compania noastra dispune de o gama completa de ech..
SISTEME DE INTERFONIE
InstallNet implementeaza sisteme de interfonie si videointerfonie atat pentru obiective de mari dimensiuni (hale industriale, depozite, sedii de firma, institutii publice), cat si pentru obiective private de mici dimensiuni (resedinte particulare).  Sistemul de videointerfonie este un accesoriu ce poate impune eleganta si securitate locuintei dumneavoastra, reducand incercarile de patrundere neautorizate, oferind protejarea si cresterea eficientei personalului. Cu un sistem de interfonie ..
SISTEME CONTROL ACCES
Sistemele de control acces reprezinta un instrument necesar pentru administrarea eficienta a resurselor umane intr-o organizatie, avand un rol important in asigurarea securitatii organizatiei. InstallNet proiecteaza si implementeaza solutii complexe pentru controlul accesului, utilizand echipamente performante pentru identificarea persoanelor si limitarea accesului in zonele protejate.   Echipamentele care se afla in componenta sistemului de control acces sunt: Centrala de control accesS..
SECURITATE PERIMETRALA
Pentru protejarea obiectivelor ce acopera o suprafata mare si a celor care necesita o protectie suplimentara împotriva tentativelor de efractie, propunem sisteme de securitate perimetrala ce au la baza garduri inteligente, senzori si radare, sisteme de supraveghere si analiza video, bariere IR si microunde. Bariere cu infrarosuBariere cu microundeSisteme de transmisie GPRS, PSTN, IP si GSM..