Install Net - automatizari, sisteme securitate Bucuresti

Automatizari

Building Management Systems (BMS)
Building Management Systems (BMS) reprezinta sisteme de colectare si procesare a datelor ce asigura eficientizarea activitatii de administrare si economisire a energiei, configurate în statii locale de automatizare, cu posibilitatea comunicarii cu un dispecer central.  Marele beneficiu al unui BMS îl reprezinta posibilitatea de a monitoriza, controla, înregistra si afisa centralizat toate sistemele mecanice si electrice dintr-o cladire. Între acestea pot fi enumerat..
CASA INTELIGENTA SI AUTOMATIZARI
Majoritatea realizarilor din domeniul constructiilor si amenajarii locuintelor au transformat de-a lungul timpului caverna preistorica in caminul pe care il avem astazi. Urmatorul pas spre desavarsirea acestui camin este automatizarea lui. aminul capata astfel un centru inteligent care ii controleaza majoritatea atributelor:   Functionalitatecontroleaza luminile, jaluzele, temperatura,sistemele hi-fi, si orice alt dispozitiv electric sau electronic, atat din interiorul casei inteligente ..
AUTOMATIZAREA PORTILOR
Automatizarea portilor este masura potrivita atunci cand se doreste modernizarea unei structuri existente, fara a se modifica cu nimic aspectul exterior. Este cazul majoritatii constructiilor vechi, unde instalarea unei por ti cu design modern face adeseori nota discordanta cu restul, astfel ca solutia nu este viabila. In aceste cazuri, singura posibilitate consta in instalarea unor elemente motoare ascunse (ingropate) sau greu vizibile, atasate de structura initiala. Sistemele de automatizari ..