Infinity Gym Pantelimon By Iohan - Sala de forta si fitness, Bucuresti

Clase grup fitness

...
Kangoo Jumps

Exercitiile de Kangoo Jumps reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de pierdere in greutate. Pe langa latura lor amuzanta, aceste exercitii ard mai multe calorii decat alte sporturi traditionale.
Specialistii spun ca, in timpul antrenamentului de Kangoo Jumps, arderea caloriilor incepe inca din primele minute. Exercitiile lucreaza fiecare muschi al corpului, dar in special fesierii si abdomenul.

Marti si Joi: 18.00-19.00, Stefania

...
Aerobic

Cu o experinta de peste 10 ani in domeniu nascuta din pasiune pura pentru miscare si tot ce inseamna stilul de viata sanatos, Mihaela creaza rutine noi pentru clienti nostrii menite sa creasca tonusul muscular, rezistenta la efort, coordonarea si, in final, toate acestea duc la cresterea starii de bine de zi cu zi.
A absolvit cursurile Fitness Scandinavia de aerobic si fitness in 2013, a continuat sa se perfectioneze participand de-a lungul anilor la multiple Conventii de Fitness si Seminarii, pentru a satisface dinamica dorintelor clientilor.

Mihaela este un instructor ce impartaseste pasiunea ei pentu aerobic si fitness cu toti clientii prin clase de body weight workout, HIT, total body workout, ABT si multe altele.

Luni, Miercuri si Vineri: 18.00-19.00, Mihaela

...
Yoga

Yoga aduce cate ceva pentru toata lumea, nu conteaza in ce moment al calatoriei prin viata ne aflam. Poate suntem atrasi de yoga din diferite motive, si de-a lungul practicii dezvoltam un simt al constientizarii care ne ajuta sa realizam ca putem gasi in noi tot ceea ce cautam. Poate fi provocare fizica, sau claritate mentala, sau o inima fericita, toate acestea sunt prezente in noi, si doar trebuie sa le aducem afara. Pe masura ce ne adancim in practica yoga, descoperim cai de a elibera ce nu ne mai foloseste, pentru a face loc lucrurilor bune, cum ar fi o gandire pozitiva, si de ce nu, un tonus muscular mai bun.

Luni si joi: 19.00-20.00, Denisa

Categorii
Date de contact
0724724676
Sos. Pantelimon, Nr. 300, Sector 2, etaj 1
Distribuie