Infinity Gym Pantelimon By Iohan - Sala de forta si fitness, Bucuresti

Aparatele Infinity Gym

...
LIFE FITNESS

Aparatele Life Fitness combina designul inovativ cu simplicitatea. Sala Infinity Gym este echipata cu aceste aparate. Ele sunt proiectate atat pentru a ajuta incepatorii cat si expertii in fitness sa isi atinga scopul.

...
TECHNOGYM

Technogym este cea mai cunoscuta gama de lux producatoare de echipamente de fitness. La Infinity GymPantelimon te antrenezi folosind aparatele TechnoGym, asemenea vedetelor si sportivilor de performanta. Aparatele TechnoGym sunt folosite la nivel mondial de:
 
ECHIPE DE FOTBAL (Chelsea, Juventus, Inter, Milan, Real Madrid, etc.)
FORMULA 1 (Pilotii echipei Ferrari)
JOCURILOR OLIMPICE (furnizor oficial din 2000 pana in prezent)
 
De asemenea, cei de la TechnoGym pun la dispozitia clientilor aplicatia pentru smartphone, Mywellness, care actioneaza ca un antrenor personal si care te informeaza asupra executiei corecte a antrenamentului cu fieacare aparat TechnoGym (clip video, sugestii de antrenament, contorizarea antrenamentelor).

...
MATRIX

Aparatele Matrix confera un amestec ideal de calitate si varietate. Este o gama de aparate rezistente cu un aspect clasic, functional si rafinat. Matrix satisface nevoile oricarui pasionat de fitness datorita varietatii bogate de la echipamentele multifunctionale.

Categorii
Date de contact
0724724676
Sos. Pantelimon, Nr. 300, Sector 2, etaj 1
Distribuie