Il Giglio Rosso - Constructii civile si amenajari, Bucuresti

Colaboratori

...
Alpin Construct

ALPIN Construct este specializată în lucrări de construcţii şi reparaţii la înălţime, fără schelă. Într-o lume a costurilor prea ridicate, există o alternativă mai ieftină, mai rapidă, mai modernă: ALPINISMUL UTILITAR.       

 

Realizeaza o gamă largă de prestări servicii în domeniul construcţiilor şi a amenajărilor exterioare: renovări faţade, aplicare protecţie anticorozivă, intervenţii antene si turnuri, alpinism arborescent, confecţii metalice, hidroizolaţii etc.       

 

Toate activităţile sunt realizate de personal calificat, în conformitate cu normele de securitate a muncii. Echipamentele, sculele, sistemele de vopsit au o performanţă ridicată ceea ce permite efectuarea unor lucrări cu grad mare de dificultate, de mare amploare si la standarde ridicate de calitate în cel mai scurt timp.       

 

Lucreaza cu echipamente de alpinism utilitar furnizate numai de producători autorizaţi, însoţite de certificate de conformitate.       

 

In contextul in care in Romania prea putine firme investesc in Securitatea si Sanatatea Muncii, ALPIN Construct a creat un departament in acest domeniu, pentru a oferi siguranta maxima salariatilor.

        

 

Alpin Construct realizează lucrări pe întreg teritoriul României.

...
Silvia Contab

Silvia Contab este membru activ CECCAR  pentru activitati de contabilitate si servicii conexe.

Firma a fost infiintata in anul 2004, oferind servicii profesionale. Personalul este format din contabili cu studii superioare, experti contabili si personal calificat pentru resurse umane. 

 

Serviciile oferite sunt de calitate si la standarde europene.