Il Giglio Rosso - Constructii civile si amenajari, Bucuresti

Portofoliu de clienti

...
SC CSOP SRL

A fost infiintat in 1993 si este una din principalele agentii de cercetare de piata din România.  

 

Are ca principal actionar TNS - a doua companie internationala de piata la nivel mondial si este membru al Gallup International Association.

 

Realizeaza toate studiile de cercetare de marketing, atat calitative cat si cantitative, falosin solutii de cercetare speciale, dezvoltate in cadrul retelei TNS-Worldwide.

...
Administratia Fondului Cultural National

AFCN este o instituţie publică autonomă creată în anul 2005 pentru a oferi finanţări nerambursabile proiectelor culturale.

 

AFCN este un finanţator public care organizează consultări cu operatorii culturali şi cu reprezentanţii Ministerului Culturii şi Patrimoniului National din România, pentru stabilirea unei strategii de finanţare a culturii.

 

AFCN contribuie la creşterea interesului opiniei publice faţă de cultură, participarea directă la actul cultural şi cresterea numărului de consumatori avizaţi de cultură.

 

Prin specificul activităţii sale, AFCN sprijină publicarea unor studii referitoare la starea culturii în România, materiale care să fundamenteze priorităţile de finanţare ale Fondului Cultural Naţional.

 

Consiliul AFCN este organismul decident al Administraţiei. El este numit pe o perioadă de doi ani de către Ministerul Culturii şi Patrimoniului National.

 

AFCN sprijină proiectele culturale din arii tematice precum: activităţi muzeale, arte vizuale şi arhitectură, dans, diversitate culturală, educaţie culturală, intervenţie culturală, management cultural şi formare profesională, muzică, patrimoniu cultural naţional, patrimoniu imaterial, teatru.

 

ADMINISTRATIA FCN este chemată să adopte acele strategii culturale care să îi permită selecţia în vederea finanţării a programelor, proiectelor şi acţiunilor culturale cu impact naţional şi internaţional, acoperind - prin fondurile colectate şi atrase - necesităţile crescute de resurse financiare ale proiectelor şi programelor iniţiate de operatorii culturali români.

 

O provocare de asemenea importantă a necesitat identificarea unui corp de experţi la care Administraţia să facă apel în fiecare sesiune de finanţare, pentru a răspunde aşteptărilor operatorilor culturali. În prezent, corpul de experţi include peste 100 de specialişti din ariile culturale eligibile: activităţi muzeale, arte vizuale şi arhitectură, cultură scrisă, educaţie culturală, intervenţie culturală, teatru, dans, muzică, patrimoniu cultural naţional, patrimoniu imaterial, management cultural şi formare profesională. Administraţiei îi revine şi un rol deosebit, acela de a proceda la consultări cu Ministerul Culturii şi Patrimoniului National si cu Institutul Cultural Român pentru susţinerea relaţiilor culturale internaţionale ale României, punând în aplicare o strategie decisă de comun acord cu aceste două foruri

...
Sc Gastro Gabriela Srl

Restaurantul volant "Gastro Gabriela" organizeaza nunti in aer liber, in corturi, cu decoratiuni de nunta elegante, catering festiv de inalta clasa, personal calificat."Gastro Gabriela" va organizeaza nunta de la A la Z si va ofera toata logistica pentru un eveniment perfect: cort complet utilat, bucatarie volanta, toalete de 5*, generatoare de curent, candelabre, aer conditionat, garderoba etc, dar si servicii ca: lumanari si buchete nunta, torturi de nunta sau de botez, aranjamente nunti deosebite, marturii nunta sau de botez, invitatii si carduri nunta, texte invitatii nunta, aranjamente mese, filmari si fotografii artistice, ursitoare nunta sau de botez, invitatii botez, lumanari botez.