Grupul de Certificare Sisteme de Management SRL (GCSM) - certificare sisteme de management Bucuresti

Servicii formare profesionala

FORMARE AUDITORI AI SISTEMELOR DE MANAGEMENT
GGCSM organizeaza cursuri pentru formarea auditorilor in domeniul sistemelor de management (al calitatii, de mediu, al securitatii si sanatatii ocupationale, etc.) autorizate de CMFPA. Cursurile dureaza 40 de ore si se adreseaza persoanelor care doresc sa lucreze ca auditori independenti sau organizatiilor care au implementat sistemele de management si doresc sa aiba proprii auditori. Persoanele care participă la cursurile de auditori ai sistemelor de management trebuie să aibă studii&..
INSTRUIRE IN MANAGEMENT
Succesul funcţionării unui sistem de management eficient într-o organizaţie depinde de competenţa personalului implicat. GCSM vine în sprijinul organizaţiilor interesate prin organizarea unei palete complexe de cursuri, organizate pe baza unor programe de instruire, în domeniile sistemelor de management (iniţiere în standardele de management, metode de îmbunătăţire, tehnici statistice, etc.). Cursurile organizate de GCSM se adresează  tuturor organi..
INSTRUIRE IN LEGISLATIE
Succesul funcţionării unui sistem de management eficient într-o organizaţie depinde de cunoasterea si aplicarea legislatiei aplicabile. GCSM vine în sprijinul organizaţiilor interesate prin organizarea unei palete complexe de cursuri de legislatie nationala si comunitara pe diverse domenii de activitate (mediu, securitate si sanatate ocupationala, siguranta alimentelor, etc.) Cursurile sunt susţinute de lectori calificaţi şi experimentaţi, cu o bogată experienţă ped..