Grupul de Certificare Sisteme de Management SRL (GCSM) - certificare sisteme de management Bucuresti

Servicii de certificare ISO

CERTIFICARE ISO 9001
Certificarea sistemelor de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001. Certificatele se acorda pe o perioada de trei ani, cu supraveghere in primii doi ani si recertificare in al treilea an.  Prin certificare veti putea beneficia de: imagine şi reputaţie – firmele certificate beneficiază de o imagine şi o reputaţie mai bune decât firmele necertificate competitivitate – firmele certificate sunt preferate de către clienţi şi consu..
CERTIFICARE ISO 14001
Certificarea sistemelor de management de mediu in conformitate cu cerintele standardului ISO 14001. Certificatele se acorda pe o perioada de trei ani, cu supraveghere in primii doi ani si recertificare in al treilea an. Prin certificare veti putea beneficia de: imagine şi reputaţie – firmele certificate beneficiază de o imagine şi o reputaţie mai bune decât firmele necertificate competitivitate – firmele certificate sunt preferate de către clienţi şi consumator..
CERTIFICARE OHSAS 18001
Certificarea sistemelor de management al securitatii si sanatatii ocupationale in conformitate cu cerintele standardului SR OHSAS 18001. Certificatele se acorda pe o perioada de trei ani , cu supraveghere in primii doi ani si recertificare in al treilea an.  Prin certificare veti putea beneficia de: imagine şi reputaţie – firmele certificate beneficiază de o imagine şi o reputaţie mai bune decât firmele necertificate competitivitate – firmele certificate sunt pre..
CERTIFICARE ISO 22000
Certificarea sistemelor de management al sigurantei alimentelor in conformitate cu cerintele standardului ISO 22000. Certificatele se acorda pe o perioada de trei ani, cu supraveghere in primii doi ani si recertificare in al treilea an.  Prin certificare veti putea beneficia de: imagine şi reputaţie – firmele certificate beneficiază de o imagine şi o reputaţie mai bune decât firmele necertificate competitivitate – firmele certificate sunt preferate de către clie..
CERTIFICARE ISO 27001
Certificarea sistemelor de management al securitatii informatiei in conformitate cu certintele standardului ISO 27001. Certificatele se acorda pe o perioada de trei ani, cu supraveghere in primii doi ani si recertificare in al treilea an.  Prin certificare veti putea beneficia de: imagine şi reputaţie – firmele certificate beneficiază de o imagine şi o reputaţie mai bune decât firmele necertificate competitivitate – firmele certificate sunt preferate de către cl..
CERTIFICARE SA 8000
Certificarea sistemelor de management al responsabilitatii sociale in conformitate cu standardul SA 8000. certificatele se acorda pe o perioada de trei ani, cu supraveghere in primii doi ani si recertificare in al treilea an.  Având în vedere cǎ implementarea, auditul intern şi certificarea necesita cunostinţe avansate în domeniul sistemelor de management, SC  GRUPUL DE CERTIFICARE SISTEME DE MANAGEMENT SRL (GCSM) oferǎ, BONUS, fiecǎrui client u..
CERTIFICARE SISTEME DE MANAGEMENT INTEGRATE
Certificarea sistemelor integrate (doua sau mai multe) in conformitate cu oricare standard de cerinte prin audit combinat. Prin cerficarea sistemelor integrate tariful scade cu 20%. Pe fiecare sistem integrat se acorda cate un certificat. Certificatele sunt valabile trei ani, cu supraveghere in primii doi ani si recertificare in al treilea an.  Prin certificare veti putea beneficia de: imagine şi reputaţie – firmele certificate beneficiază de o imagine şi o reputaţie mai bune..
MARCA DE CALITATE IN DIVERSE DOMENII DE ACTIVITATE
Marca de calitate QM este o schema de certificare a GCSM si se acorda organizatiilor care demonstreaza ca au certificate minim trei sisteme de management, pot demonstra ca au competenta profesionala, capabilitate materiala si sunt eligibili din punct de vedere financiar. Certificatul se acorda anual. Prin certificare veti putea beneficia de: imagine şi reputaţie – firmele certificate beneficiază de o imagine şi o reputaţie mai bune decât firmele necertificate competiti..
AUDIT DE CONFORMARE CU CERINTELE LEGALE
GCSM efectueaza in afara de auditurile de certificare si audituri de conformare cu cerintele legale sau alte cerinte (standarde, diverse norme, cerinte de produs, etc)...