GlassPro - Inchideri terase, balcoane cu sticla

Amenajari terase Horeca

...
Pereti glisanti din sticla (culisare orizontala)

Inchiderea terase printr-un sistem glisant din sticla reprezinta o varianta perfecta pentru orice spatiu comercial, fie el restaurant, cafenea sau terasa.

Prin sistemul ingenios, foarte usor de folosit, puteti culisa rapid peretii mobili de sticla si deschide terasa atunci cand vremea este una prietenoasa, iar atunci cand conditiile meteo devin nefavorabile, puteti inchide terasa in doar cateva minute, protejandu-va astfel clientii si permitandu-le sa ramana in locatie indiferent de vreme. Astfel, in functie de conditiile atmosferice, datorita mobilitatii deosebite veti putea inchide sau deschide peretii glisanti din sticla fara a perturba clientii aflati deja pe terasa.

Un avantaj al sistemului GlassPro SCS este lipsa pragului inferior ceea ce insemna ca in pozitia deschis a sistemului, terasa va arata ca inainte de instalarea acestuia.

...
Pereti sticla sistem ghilotina (culisare verticala)

Sistemele de tip ghilotina sunt ideale pentru terase, cafenele sau restaurante in aer liber.
Sistemele din sticla securizata pot culisa integral intr-o singura directie sau in directii duble. Iar sticla poate fi simpla sau dubla in functie de gradul de confort termic dorit.

Astfel, coborarea ferestrei o transforma pe acesta intr-o balustrada, in timp ce ridicarea ei poate deschide un punct de acces. Avantajele sunt numeroase, cele mai importante fiind faptul ca fereastra nu ocupa spatiu in plus atunci cand este deschisa, deschiderea/inchiderea este motorizata si se realizeaza foarte rapid, protejeaza clientii de conditiile atmosferice extreme si nu afecteaza estetica cladirii.