GlassPro - Inchideri terase, balcoane cu sticla

Solutii inchidere terasa cu sticla glisanta

Sistemele glisante din sticla pentru inchiderea teraselor permit utilizarea suprafetei inchise pe intreaga perioada a anului, oferind protectie atat contra intemperiilor, cat si a poluarii fonice, permitand in acelasi timp deschiderea spatiului in totalitate.

Pentru segmentul rezidential, sistemele glisante GlassPro SCS de inchidere terasa sunt potrivite atat in cazul vilelor sau al caselor prevazute cu terasa, cat si pentru compartimentari sau delimitari interioare, permitand o trecere naturala si placuta intre spatiile delimitate.

Sistemul glisant din sticla GlassPro SCS este recomandat mai ales in cazul segmentului rezidential, acolo unde terasele trebuie in primul rand ferite de intemperii in timpul sezonului rece ori in cazul furtunilor ocazionale.

Un avantaj principal al sistemului GlassPro SCS consta in dimensiunea foarte redusa a pragului inferior ( 7 mm ), ceea ce insemna ca in pozitia deschis a sistemului, terasa va arata ca inainte de instalarea acestuia. De asemenea, sistemul GlassPro SCS este recomandat si in cazul spatiilor comerciale de interior.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...