GI Euroservice - service auto Bucuresti

Tobe auto - Sisteme de esapament

...
Tobe auto - Sisteme de esapament

Sudura argon aluminiu, otel, inox orice subansamblu- Reparatie sau inlocuire sisteme de esapament- Eliminare catalizator de pe sistemul de evacuare- Inlocuire racord flexibil sistem de esapament stock pentri toate marcile de autoturisme- Inlocuire catalizator universal sistem evacuare stock

GI EUROSERVICE SRL comercializeaza, instaleaza si repara orice sistem de esapament standard/stock pentru toate marcile de autoturisme.

 

SISTEME DE ESAPAMENT STANDARD

Esapamentele au rolul de a reduce zgomotul gazelor evacuate din motor si de a creste confortul in timpul rularii. Traseul clasic al unui esapament este compus din tevi de legatura, amortizoare de zgomot (tobe) si elemente de prindere si fixare (coliere, bride, inele, tampoane, etc).

 

 

Reducerea zgomotului se face prin:- reflexie - fiecare deviere a fluxului de gaze reduce nivelul de zgomot- absorbtie - fluxul de gaze evacuate trece printr-un absorbant de zgomot (vata din fibre de sticla sau vata minerala)- presiune - reducerea presiunii fluxului de gaze conduce la reducerea zgomotului- interferenta - in unele cazuri doua fluxuri de gaze cu frecvente diferite se pot anula reciproc.

 

Constructiv exista doua tipuri de tobe de esapament: tobe de esapament presate, cu forme asimetrice si neregulate si tobe de esapament cu forma regulata (ovale rotunde, triunghiulare), sudate. 

Tobele de esapament cu forme asimetrice si neregulate ofera mai mult spatiu de atenuare a zgomotului furnizând un nivel de zgomot scazut si echipeza in special marcile europene de autovehicule. 

La fabricarea tobelor de esapament se foloseste otel aluminizat (80g/m2). Carcasa tobei este realizata din doua straturi din otel aluminiza, fiecare cu grosimea de 0,6 mm (in total 1,2 mm). Si celelalte componente ale amortizorului de zgomot sunt din otel aluminizat.

 

 

REGENERARE MECANICA / CURATARE FILTRU PARTICULE (DPF / FAP)

Realizam regenerare si curatare filtru particule al motoarelor diesel. Pentru mai multe informatii contactati-ne utilizand formularul sau pagina de contact.

 

 

INLOCUIRE RACORDURI FLEXIBILE

 

SISTEME DE ESAPAMENT SPORT

Tobele de esapament sport se deosebesc de cele de serie prin forma si prin sistemul sitelor din interior, fata de tobele de serie ,tobele sport au evacuare rapida, adica o singura sita pe care noxele intra si ies.

Tobele sport, prin faptul ca au evacuare rapida (o singura sita) fac zgomot mai mult decat cele de serie, dar, pe de alta parte, sporesc considerabil puterea motorului.

 

 

ORNAMENTE PENTRU TOBE AUTO

Pentru un aspect placut, o toba standard poate pacali privirea cu un ornament tips din inox care sa creeze automobilului o imagine mai agresiva, demna de invidiat de catre conducatorii din spatele acestuia.