GI Euroservice - service auto Bucuresti

Verificare, Reparatii si Incarcare cu freon

Verificare, Reparatii si Incarcare cu freon pentru sisteme de climatizare sau aer conditionat auto

GI EUROSERVICE verifica, repara si incarca cu freon sistemele de climatizare sau aer conditionat auto pentru autoturisme, auto utilitare sau vehicule cargo frigorifice

 

Beneficiaza acum de oferta noastra speciala:Incarcare freon + tratament igienizare - 150 lei 

(pentru detalii viziteaza sectiunea de igienizare/eliminare miros aer conditionat auto)

 

Curatare instalatie racire / aer conditionat auto

Una dintre cauzele principale in cazul defectarii instalatiei de aer conditionat o consitutie spanul din sistemul de racire provenit de la compresoarele defecte sau care nu functioneaza corespunzator. GI EUROSERVICE dispune de echipamentele necesare curatarii instalatiei de climatizare.

Daca la incercarea de incarcare cu freon constatam ca sistemul de climatizare este defect, si nu doriti reparatia acestuia se va achita doar costul verificarii.

Pentru depanare si remediere pretul difera in functie de nivelul de dificultate al reparatiei.

Cum functioneaza sistemul de climatizare

Climatizarea este un sistem complex, cuprins dintr-un circuit de aer si dintr-un circuit inchis de agent refrigerant (bucla de climatizare). Obectivul acestui sistem este de a scoate caldura din aerului care intra in habitaclu (la trecerea prin evaporator). In consecinta, aceasta caldura este restituita in aerul exterior, sub capota motorului (la trecerea prin condensator).

Petru realizarea acestui lucru, climatizarea utilizeaza in circuitul inchis, un principiu fizic simplu: Fluidul refrigerant (freonul) absoarbe caldura prin trecerea din starea lichida in starea gazoasa si elibereaza cadura la tecerea din starea gazoasa in starea lichida. In circulatia in interiorul buclei de climatizare, fluidul refrigerant trece succesiv din stare gazoasa in stare lichida. Aceste schimbari de stare ale fluidului permit la nivelul circuitului de aer:

Galerie foto
  • ...