CD Net Plus - importator camere supraveghere Foscam Bucuresti

Camere IP Box

...
Camera IP de supraveghere wireless FI8909W

Foscam FI8909W este cea mai ieftina camera IP produsa de Foscam Electronics, este fixa si se monteaza la interior. Senzorul video CMOS va permite redarea in bune conditii a imaginilor, rezolutia maxima suportata fiind 640 * 480 pixeli.

Iluminarea automata in infrarosu va permite sa monitorizati locatia pe parcursul intregii zile. In pretul de vanzare este inclus si modulul wireless, avand posibilitatea de a conecta camera IP fie direct pe cablul la router fie folosind o conexiune wireless. Suporta standardele 802.11b/g/n.

Permite inregistrarea la detectia de miscare sau la detectie de sunet si este capabila sa transmita alerte prin email, fiind compatibila inclusiv cu serverele de email de la gmail sau yahoo.

Include atat difuzor cat si microfon, avand posibilitatea de a face conversatie cu persoana din fata camerei;

Poate fi accesata atat direct din browser (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Safari) cat si prin aplicatii specializate.

Foscam va ofera gratuit soft de monitorizare a pana la 64 camere pentru Windows.

...
Camera IP FI9853EP Foscam, PnP, PoE, 720P HD Mini

Camera IP FI9853EP Foscam, PnP, PoE, 720P HD Mini Dome

Foscam FI9853EP este o camera IP PoE cu rezolutia de 1 megapixel (720P) de tip mini Dome. Prezinta facilitatea Plug and Play, conexiunea la camera prin intermediul unui smartphone fiind extrem de simpla, prin scanarea unui cod QR fara a fi necesare alte setari in router precum port forward. Modelul FI9853EP poate fi accesat rapid si fara efort de orice persoana fara experienta in IT.

FI9803EP include modulul PoE astfel ca pentru transmiterea semnalului video si alimentarea camerei aveti nevoie de un singur cablu de retea.

O alta noutate este renuntarea la LED-urile clasice in infrarosu si inlocuirea lor cu un singur LED Array care nu concentreaza fluxul luminos. Bataia tunului cu IR este de pana in 20m. Suporta detectia de miscare si inregistrare pe un calculator sau NVR prin protocolul ONVIF.

Cu lentila de 2.8 mm (dotare standard) va permite un unghi de deschidere de 70 grade.

...
Foscam C2 Camera IP Wireless full HD 2 MP cu audio

Foscam C2 Camera IP Wireless full HD 2 MP cu audio si suport micro SD card (negru)

Foscam C2 este o camera IP wireless cu rezolutie de 2 megapixeli si cu unghi larg de deschidere (110 grade pe diagonala). Este dotata cu microfon si difuzor pentru comunicare audio bidirectionala si suporta micro SD card cu capacitate de pana la 64GB pentru inregistrare locala.  Pentru eliminarea alertelor false este dotata cu senzor PIR (passive infrared detector).

Categorii
Date de contact
0735.190.851
Intr. Batasani, nr. 31, Sector 5,
Distribuie