CD Net Plus - importator camere supraveghere Foscam Bucuresti

Camere IP Waterproof

...
Camera IP waterproof wireless FI8904W

FI9804W a fost lansat de Foscam Electronics in septembrie 2013. Este dotata cu senzor CMOS ce suporta rezolutii de pana la 1280 x 720 pixeli (1 Megapixel) si este destinata a fi montata la exterior.

Foloseste compresie H264 si are WEB server incorporat fiind accesata direct atat din Internet Explorer cat si din Firefox, Google Chrome, Safari sau prin intermediul aplicatiilor specializate CMS.

Pretul include si modulul wireless, fiind compatibila cu standardul IEEE 802bgn.

Pentru vizualizare pe timp de noapte FI9804W este dotata cu iluminare automata in IR iar pentru redarea corecta a culorilor include filtru IR Cut.

Beneficiati in mod gratuit de toate update-urile de firmware disponibile din partea producatorului acestei camere (detalii aici).

 

Caracteristici principale Foscam FI9804W

- compresie H.264 - rezolutie maxima 1 Megapixel (1280 x 720 pixeli) - suporta IE, Firefox, Google Chrome, Safari sau alte browsere standard - suporta criptare WEP, WPA si WPA2 - permite conectare wireless sub standardul IEEE 802bgn - vizualizare pe timp de noapte pana in 20m - suporta doua fluxuri video simultan (dual stream) - suporta filtru automat IR Cut - gratuit domeniu DDNS oferit de Foscam pentru fiecare camera - suporta vizualizare si inregistrare din orice locatie prin internet - permite detectia de miscare si alerte prin email sau salvare poze prin FTP - suporat acces de pe smartphone - gratuit aplicatie CMS pentru monitorizarea si controlul a mai multor camere

...
Foscam FI9800P (Plug&Play) Camera IP

Foscam FI9800P (Plug&Play) Camera IP exterior 1 Megapixeli Wireless N, P2P, 20m IR, IR-CUT, H.264

Foscam FI9800P este unul dintre ultimele modele de camere IP de exterior cu rezolutia de 1 megapixel produse de Foscam. Beneficiaza de cele mai recente tehnologii precum functia Plug and Play inglobate intr-o carcasa de dimensiuni reduse, din aluminiu. Cu protectia IP66 camera de supraveghere poate sa reziste la toate conditiile meteorologice.

...
Foscam FI9900P (Plug&Play) Camera IP exterior

Foscam FI9900P (Plug&Play) Camera IP exterior 2 Megapixeli Wireless N, P2P, 20m IR, IR-CUT

Noile camere Foscam FI9900P dispun de slot pentru micro SD card. Pot fi montate carduri de memorie cu capacitatea de pana la 64GB. Au fost introduse functii noi precum: - LBR (Low Bit Rate) disponibila la Video Settings si utila pentru reducerea benzii la imagini statice; - Magic Zoom, respectiv 2X Magic Zoom si 6X Zoom digital - WDR pentru uniformizarea luminozitatii imaginii in conditiile unor zone luminat si intunecate - 3 zone de detectie

Categorii
Date de contact
0735.190.851
Intr. Batasani, nr. 31, Sector 5,
Distribuie