Giscad, comercializare aparatura topografica, servicii scanare 3D - Arad si Bucuresti

Instrumente topografice

...
Statii totale

Statii totale: SX10; Trimble S9; Trimble S7; Trimble S5; Trimble C3; Trimble C5; Trimble-Nikon Nivo M; Trimble-Nikon Nivo C; Trimble-Nikon DTM

...
Receptoare GNSS

Trimble R12; Trimble R10 Model 2; Trimble R8s; Trimble R2; Trimble R10 GNSS' Trimble VRS Now

...
Nivela digitala DiNi

Nivelele  digitale de precizie  produse de firma Trimble ofera cele mai diverse optiuni de masurare în lucrarile de nivelment; de la simpla determinare a cotelor pâna la monitorizarea si verificarea deformarii constructiilor.

Acestea sunt proiectate astfel încât utilizarea sa fie simpla si sa ofere o  productivitate cât mai mare. Datorita tehnologiilor inovative si a unei interfete utilizator simple si intuitive, timpul afectat învatarii utilizarii nivelelor digitale DiNi este  redus la minim.

Aceasta serie  cuprinde doua modele: DiNi12 (de mare precizie) si DiNi22 (utilizat în lucrarile curente de nivelment). 

Având posibilitatea de a înregistra masuratorile în mai putin de trei secunde, eficienta operarii este considerabil îmbunatatita. În plus, modalitatea de citire si înregistrare în format digital a datelor elimina erorile de operare.

Meniul de operare  a acestor nivele este structurat în asa fel încât folosirea sa fie cât mai simpla. Un afisaj grafic mare si o tastatura alfanumerica cu 19 taste constituie combinatia ideala pentru o operare rapida.

Categorii
Date de contact
0257338200
Str. Andrei Saguna , Nr. 5, Arad, judetul Arad
Distribuie