Total Prof Design - tamplarie PVC, aluminiu, sisteme de sticla Bucuresti

Balustrada sticla

...
Balustrada sticla structurala

Având rolul de protectie împotriva caderii în gol, balustradele pot avea în acelasi timp si functiune de stâlp sau sustinator al altor structuri. Panourile de balustrada executate întotdeauna din sticla laminata si securizata, prelungite pâna jos, cu descarcarea sarcinii pe pardoseala, preiau greutatea distribuita a treptelor si le solidarizeaza.
 

...
Balustrada sticla curba

Un aspect deosebit al unui spatiu de birou sau al unei locuinte familiale este dat de balustradele curbe, realizate din sticla securizata. Variantele curbe de balustrade din sticla se pot monta pe prinderi punctuale, cu piese de inox având distantier reglabil pentru a prelua abaterile de raza ale suportului pe care se monteaza. Aceasta solutie , desi anevoioasa, este cea mai spectaculoasa.

...
Balustrada sticla securizata balcon

Balustrada din sticla securizata pentru balcon asigura o vizibilitate maxima si o luminozitate sporita in încapere. Te poti bucura de un aspect modern, sigur, fara obstructionarea privelistii cu fixari verticale. Sistemele de balustrada pentru balcon se executa doar din sticla laminata si securizata, pentru siguranta dumneavoastra.