Total Prof Design - tamplarie PVC, aluminiu, sisteme de sticla Bucuresti

Tamplarie Salamander

...
Salamander evolutionDrive Plus+

Studiat si proiectat, Salamander evolutionDrive Plus+ este sistemul care va asigura cea mai buna izolatie termica si fonica dintre sistemele culisante sau glisante ale producatorului Salamander.

Noul sistem de glisare paralela evolutionDrive Plus+ de la Salamander impresioneaza prin usurinta culisarii si prin simplificarea ventilatiei.

...
Salamander bluEvolution 92

Cu un design modern si robust, Salamander bluEvolution 92 este si fereastra care va asigura cea mai buna izolatie termica si fonica caminului dumneavoastra.

Desi are o adâncime constructiva de 92 mm, ferestrele bluEvolution 92 permit trecerea unei cantitati mari de lumina, cu o latime vizibila redusa de numai 118 mm.

...
Salamander greenEvolution 76

FereastraDeTOP livreaza si monteaza TERMOPANE SALAMANDER in Bucuresti, Ilfov si judetele adiacente. Usile si ferestrele Salamander furnizate de FereastraDeTOP au o calitate superioara, sunt echipate cu feonerie ROTO si geam termopan sau tripan Saint Gobain.

Salamander Industrie-Produkte GmbH este o companie majoritar familiala, cu sediul social în Türkheim, Unterallgäu. Compania este unul din producatorii de top de sisteme de ferestre si usi din PVC. Salamander are in portofoliu produse adaptate  necesitatilor pietei de constructii, cu o plaja completa de produse, de la gamele de ferestre de TOP, pentru case pasive, pana la gamele gândite pentru apartamente sau gamele economice pentru spatii industriale.

Cu sistemele Salamander, Brügmann bluEvolution si evolutionDrive, se pot obtine ferestre pentru reabilitari, constructii noi de locuinte si edificii.

Pe plan mondial, Salamander are un efectiv de 1.400 de angajati, dintre care circa 60 de stagiari în mai multe amplasamente si distribuie sisteme de profiluri în peste 70 de tari din toata lume.