Faster Dinamic Construct - Constructii civile, Bragadiru / Ilfov

Hidroizolatii

...
Hidroizolatii lichide

Servicii profesionale si de specialitate in domeniul hidroizolatiilor minerale.

Terasele sau balcoanele unei constructii sunt predispuse la infiltratii ale apei, fiind mereu in contact cu exteriorul.

Hidroizola?ia este lucrarea care are drept scop protejarea elementelor de construc?ii ?i a mediului interior, de efectele ac?iunii apei.

Printr-o hidroizolatie corespunzatoare, puteti preveni aparitia coroziunii in armatura din beton sau aparitia mucegaiurilor, a ciupercilor, a microorganismelor, ceea ce conduce la deprecierea condi?iilor interioare din punct de vedere sanitar igienic.

Unul din avantajele membranei minerale hidroizolatoare este ca acopera fisurile, este elastica si ofera un strat continuu asigurand acoperirea suprafetei in proportie de 100%.

...
Hidroizolatii terase

Hidroizolatia este termenul ce defineste o structura etansa si omogena iar hidroizolarea este procedeul prin care un obiect devine impermeabil, impiedicand deci infiltrarea apei in structura sa.

Daca la hidroizolatia fundatiei se foloseste in special membrana bituminioasa, la hidroizolatia teraselor cele mai folosite materiale in principal sunt membrana lichida poliuretanica si membrana bituminoasa hidroizolanta.

Membrana lichida poliuretanica este un material hidroizolant modern pe baza de polimeri ce se poate aplica pe suprafata terasei cu rola sau pensula si in contact cu umiditatea din atmosfera se intareste formand pe suprafata pe care a fost aplicata o pelicula hidroizolanta elastica foarte durabila. In principiu memebrana lichida poliuretanica poate fi aplicata peste orice tip de material ce are o buna aderenta.

Membrana lichida poliuretanica este folosita mai ales in hiroizolatia teraselor, balcoanelor, acoperisurilor si chiar a parcarilor deoarece aceste suprafete sunt expuse in mod direct fenomenelor meteorologice extreme ca inghetul si dezghetul.  Acest tip de membrana are o rezistenta sporita la variatiile de temperatura, fiind este de asemenea foarte rezistenta si la actiunea razelor UV.