Faster Dinamic Construct - Constructii civile, Bragadiru / Ilfov

Alpinism utilitar

Societatea comerciala FASTER DINAMIC CONSTRUCT  S.R.L va pune la dispozitie o echipa profesionista specializata si certificata in alpinism utilitar. De asemenea pe langa investitia in cursuri de specializare pentru echipa noastra, investim in mod constant in materiale si echipamante conform standardelor de calitate in vigoare.         

Realizarea lucrarilor specifice, se face utilizand tehnici de alpinism utilitar dobandite in urma cursurilor acreditate de calificare si specializare urmate de echipa noastra.

Utilizarea tehnicilor specifice a dus la realizarea mai multor tipuri de lucrari la inaltime: montajul termoizolatiei pe fatade, reconditionarea fatadelor, montaj structuri/schelte metalice, mentananta silozuri si alte tipuri de lucrari specifice constructiilor civile, industriale si agricole.

Echipa noastra  de alpinism utilitar garanteaza executia in conditii de lucru la inaltime, spatii cu acces limitat sau dificil, respectand atat dorintele colaboratorilor nostri, cat si cerintele standardul de calitate ISO 9001.

Membrii echipei noastre specializata in alpinism utilitar  sunt calificati atat pentru lucrul la inaltime cat si pentru lucrari de constructii si montaj. Prin urmare colegii nostri care realizeaza lucrari specifice de alpinism utilitar au dubla specializare, operator alpin si muncitor in constructii. 

Galerie foto
  • ...