Farmacia online Rodica

Mama si copilul

...
Alimentatie sugari

Mancare copii

Cereale orez si banane Topfer

De la 4 luni. Tot orezul provine din agricultura ecologica. Fulgii de banane, de cea mai înalta calitate, confera cerealelor cu orez un gust placut de fructe. Topfer Cereale Bio cu orez si banane este potrivit pentru copii sau adulti, ca o gustare hranitoare, împreuna cu fructe, iaurt, stafide sau nuci, alune. Amidonul din cereale este descompus într-un proces termic delicat, în conditii de umiditate, putând fi astfel utor asimilat de bebelut. Continut: - nu contin gluten, - fara zahar adaugat, - fara adaos de arome, coloranti si conservanti, - nu contin lapte, - preparare rapida-nu necesita fierbere, - contin cereale integrale adaptate bebelusilor. Ingrediente (per 100 g praf): - gris de orez*, - 5,5% fulgi de banane*, - Vitamina Bl. (*de productie organica). Se prepara cu lapte. Ambalare: Cutie de 175 g.

...
Scutece

Scutec Pampers New Baby 2 - 108 bucati

Pampers New Baby cu stratul Super Dry este special conceput astfel incat sa ofere protectie pielii delicate a bebelusului. Scutece marimea 2 (3-6 kg). Scutecele Pampers New Baby au un invelis exterior moale, ce lasa pielea sa respire. Stratul superior poros absoarbe nu doar lichidele ci si scaunele moi ale bebelusului. Stratul interior super-absorbant retine umezeala sub forma de gel, departe de pielea copilului. Benzile impregnate cu balsam pe baza de Aloe Vera ajuta la protejarea pielii bebelusului impotriva iritatiilor. Scutecele sunt formate din mai multe straturi: -stratul Extra Dry Stratul interior super-absorbant retine umezeala sub forma de gel, departe de pielea copilului. -stratul Ultra super absorbant absoarbe si transforma lichidul in gel si il retine in interior, departe de pielea copilului. -stratul exterior al scutecului este alcatuit dintr-un material delicat, ca de bumbac, prevazut cu pori care lasa aerul sa circule prin scutec. Ambalare: Pachet cu 108 bucati.

...
Pentru mamici

 

Accesorii

CHICCO Tampoane san x 60buc

In timpul alaptarii, in mod special in faza cea mai delicata, cea initiala, iritatiile care apar la nivelul mameloanelor sau ragadele, necesita o igiena si ingrijire speciale.

Caracteristici: 1. ANTIBACTERIENE - confectionate dintr-un material antibacterian care previne  proliferarea bacteriilor la nivelul sanului, oferind o bariera mecanica optima in vederea protejarii acestuia. - previne aparitia ragadelor si iritatiilor - moleculele antibacteriene sunt extrem de importante deoarece nu se transmit pielii sanului si astfel nu intra in contact cu gurita copilului 2. SUPER-ABSORBANTE - contin microperle extrem de absorbante care retin tot surplusul de lichid  in interior 3. INVIZIBILE - foarte subtiri, fapt ce le face sa fie invizibile pe sub haine, asigurand totodata un maxim de confort in orice moment al zilei. Adezivul practic si forma anatomica pastreaza tamponul pentru san la locul, facandu-l extrem de usor de purtat. 4. LASA PIELEA SA RESPIRE - stratul exterior dublu netesut al tampoanelor permite mamelonului si pielii sanului sa respire, prevenind astfel aparitia iritatiilor. 5. TESTAT IN CLINICILE NEONATALE SI DIN PUNCT DE VEDERE DERMATLOGIC - Un test clinic efectuat in clinica Mangiagalli din Milano arata ca utilizarea tampoanelor pentru san antibacteriene previne aparitia iritatiilor, ragadelor si mastitei.