Farmacia online Rodica

Frumusete

...
Igiena personala

Igiena intima

Gel dermatologic igiena intima feminina pH 3.8

Gel dermatologic igiena intima feminina pH 3.8

100% fara sapun si alcali; asigura o curatare blanda datorita complexului de tenside naturale, evitand uscarea pielii si/sau a mucoasei; cu acid lactic, avand valoarea pH 3.8 , proprie invelisului acid protector genital, pastreaza echilibrul microflorei din zona; mentinerea echilibrului acid la valoarea pH 3.8 in zona genitala este esentiala in profilaxia infectiilor bacteriene sau fungice; utilizarea zilnica ofera o importanta protectie impotriva micozelor si infectiilor bacteriene, fiind in egala masura un eficient suport terapeutic; imbogatit cu extract de musetel si aloe are efect antimicrobian, calmant si de hidratare; numai pentru uz extern, poate fi utilizat chiar si in perioada menstrei; nu contine parabeni; nu contine coloranti; hipoalergenic; testat ginecologic.

Prezentare : 200 ml

...
Dieta si Slabire

Arzatoare Grasimi

BIOMED 4 - Regele Siluetei 100 ML

Caracteristici BIOMED 4 : Produsul este un adjuvant in controlul greutatii corporale . El contine miere / aceasta fiind componentul lui de baza / precum si alte plante medicinale alese cu precizie / si anume / tinctura din plante medicinale . Farmacologii combina aceste produse naturale prin tehnologii speciale astfel incat pierderea in greutate ( slabirea ) este naturala : 4-6 kg in timp de 9 zile . Compozitie BIOMED 4: Miere de albine - 80% Tincturi din plante medicinale - 20% / dupa cum urmeaza : -Cynosbati fructus 30% -Petroselinum fructus 40% -Ribis nigri fructus 30% . ADMINISTRARE- ca supliment alimentar : Se amesteca bine continutul inainte de utilizare . Intr-un pahar de apa calduta sau rece se pune o lingurita de preparat / se amesteca bine si se bea in loc de masa / conform schemei detaliate in prospectul produsului / timp de 9 zile . Celelalte mese se servesc normal . Nu se mananca intre mese si se evita dulciurile si alcoolul .

...
Cosmetice Ten

Contur ochi

Gel anticearcan Aslavital

Indicatii:

Recomandata persoanelor cu ten sensibil, cu varsta peste 25 ani. Actiune:

Este un gel concentrat, bogat in principii active cu efect corector si reparator asupra cearcanelor si pungilor de sub ochi. Complexul unic Argila naturala si extract organic de Goji alaturi de Acidul Ferulic, confera produsului efecte puternic antioxidante, remineralizante, de energizare celulara. Complexul de peptide cu actiune profunda creste elasticitatea, fermitatea si densitatea pielii, imbunatateste microcirculatia perioculara, redand pielii aspectul ei natural. Aplicare:

Se aplica dimineata si seara, pe pielea curata din jurul ochilor. Efecte vizibile apar dupa 28 de zile de tratament, dar pentru tratarea cearcanelor si a pungilor de sub ochi se foloseste cel putin 56 zile. Ambalaj

15 ml