Eurotopserv - servicii profesionale de curatenie Bucuresti

Servicii deratizare

...
Deratizare

DERATIZAREA reprezinta complexul de metode şi mijloace de prevenire şi combatere a infestarilor cu rozătoare (distrugerea şobolanilor, soarecilor, etc).

Rozătoarele pot fi:- sinantrope (şobolanul cenuşiu, alb)(unităţi, mediu rural, urban)- asinantrope (şobolanul de câmp, de pădure, hârciogul)(câmp, păduri, apă)

Deratizarea este o acţiune obligatorie de 2 ori/an – primăvara şi toamna, înainte de decontaminările profilactice.În cursul anului se execută deratizări de întreţinere.

DOMENII DE UTILIZARE:

Operatiunile de deratizare se efectueaza atat in spatiile interioare: scoli, institutii publice, depozite agro-alimentare, societati comerciale, birouri, spatii de productie, etc, cat si in cele exterioare.

Pentru realizarea unor actiuni de deratizare, eficace vom folosi metode complexe de combatere integrata. Aceasta presupune aplicarea unor masuri atat preventive cat si curative care sa conduca astfel la controlul daunatorilor precum si a agentilor patogeni.

Substante folosite:

Cereale - (orez, porumb etc) amestecate cu diferite subtante si aromeMomeli parafinate - utilizate in locuri umede (canale, conducte, santuri)Momeala proaspata - Momeala sub forma de pasta ce ofera rezultate imediate datorita materiilor din compozitie (faina, arome, grasimi animale si vegetale)

Mijloace de realizare a deratizarii:

Mijloace mecanice: staţii de intoxicare: curse, capcane;

Mijloace fizice: ultrasunetele → pentru izgonire şobolanilor; undele electromagnetice → determină moartea şobolanilor şi a şoarecilor

Mijloace chimice: folosirea raticidelor

Substantele folosite sunt, momeli raticide pe baza de cereale, carne, sange si grasimi animale care nu mucegaiesc, avand in componenta substantele active din grupa III-IV de toxicitate. Substantele se aplica in statii de intoxicare a rozatoarelor pentru a se evita consumarea lor de catre animalele domestice. Toate aceste lucrari se vor efectua conform legislatiei in vigoare (O.G. 536/1997, Legea 98, etc) .

Substantele pe care le utilizam in activitatea de deratizare se regasesc pe Lista produselor avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru profilaxia sanitar - uman.

Putem presta servicii de deratizare in: Galati, Braila , Tulcea, Constanta, Vrancea, Buzau, Ialomita, Calarasi, Bucuresti.