Eurotopserv - servicii profesionale de curatenie Bucuresti

Dezinfectie

DEZINFECTIA reprezinta totalitatea metodelor şi mijloacelor folosite pentru distrugerea virusurilor, bacteriilor, ciupercilor şi elementelor parazitare în vederea asigurării şi menţinerii stării de sănătate publica. 

DOMENII DE UTILIZARE:

Dezinfectia se realizeaza in: spitale, policlinici medicale, birouri, spaţii comerciale, hoteluri, restaurante, instituţii publice, cabinete medicale, şcoli, grădiniţe, showroomuri, depozite, unităţi de alimentaţie publică, industria alimentara, ferme agricole, ferme de cresterea animalelor, etc.

Produsele folosite de societatea noastra în acest scop prezinta un spectru larg de actiune, neutralizând rapid principalii agenti patogeni, avand actiune bactericida, virucida, fungicida, sporicida, 

Metodele de aplicare depind de conformatia încaperilor, precum si de utilitatea acestora. Principalele metode de dezinfectie aplicate de noi sunt:

  • Pulverizarea;
  • Nebulizarea ( "ceata rece" );
  • Termonebulizarea ( "ceata calda" );

 Impreuna cu dumneavoastra vom alege metoda cea mai potrivita, tinand cont de caracteristicile spatiului ce urmeaza a fi tratat. 

Clasificarea dezinfecţiilorI) După zona de aplicare- generală- parţială (locală)II) După scopul urmărit- profilactică- de necesitateDezinfectia generală se aplică în toate adăposturile şi în toată unitatea cu scopul prevenirii şi combaterii bolilor transmisibile.

Dezinfectia parţială se aplică pe o suprafaţă restrânsă care a fost în contact cu animalele bolnave sau produsele patologice.

Dezinfectia profilactică se efectuează în scopul prevenirii şi combaterii bolilor transmisibile. Se aplică periodic şi poate fi parţială şi generală.

Este precedată de efectuarea deratizării şi a dezinsecţiei.Profilactic se execută dezinfectia: mijloacelor de transport; oamenilor (filtru sanitar); aerului din adăpost; punctelor de tăiere; laboratoarelor sanitare-veterinare; lăptăriilor; rampelor de livrare; sistemului de canalizare.

Dezinfectia de necesitate – se efectuează pentru combaterea bolilor transmisibile de la apariţia primelor cazuri de boală până la lichidarea focarului.

Dezinfectia de necesitate poate fi curentă sau finală.Dezinfectia curentă se face continuu, pe toată perioada de evoluţie a focaruluiScopul decontaminarii curente este de a distruge germenii patogeni.Se efectuează zilnic sau la câteva zile, parţial sau general.Dezinfectia finală se aplică după lichidarea ultimelor surse primare de germeni şi după efectuarea deratizării şi dezinsecţiei.Înainte de ridicarea măsurilor de carantină se realizeaza dezinfectia de cel puţin 2 ori.

Firma dispune de materialele si utilajele necesare precum şi de personal calificat corespunzător pentru a efectua dezinfecţia în comformitate cu normativele Ministerului Sănătăţii pentru asigurarea dezinfecţiei şi curăţeniei în unităţile sanitare.

Putem presta servicii de dezinfectie in: Galati, Braila, Tulcea, Constanta, Ialomita, Calarasi, Bucuresti, Vrancea, Buzau.