Eurotenda Paradise - Copertine, pergole, inchideri terase, Pantelimon / Ilfov

Copertine Retractabile

...
Copertina automatizata casetata varianta Monobloc

Se realizeaza pe comanda

Dimensiuni maxime de executie : 700 cm lungime x 400 cm deschidere

Tipuri de actionari posibile: manual sau cu motor

În cazul motorizarii copertinei se poate instala inclusiv senzor de vânt

Model copertina cu fixarea suportilor de prindere în mai multe puncte. Model ideal atunci când lungimea la perete depaseste 250 cm sau când din diverse motive tehnice nu avem la perete grinda de beton pe toata lungimea peretelui si suntem obligati sa mutam în diferite puncte suporti de prindere. Recomandata pentru terase mari.

  • alege si culoarea prelatei impermeabile
  • 5 ani garantie pentru structura si material ( împotriva decolorarii )

Copertine montate la terase si balcoane

În magazinul nostru vei gasi toate modele de copertine retractabile pe care le fabricam si vei putea alege culoarea materialului pentru copertina. De asemenea vei putea sa afli mai multe detalii legate de modalitatile de fixare si vei primi sfaturi pentru o alegere corecta.

  • Termenul de livrare este de maxim 14 zile. 
  • Montajul este asigurat de compania noastra în Bucuresti si Ilfov, iar pentru restul tarii prin colaboratorii nostrii.

 

Pânza pentru fabricarea de copertine retractabile nu se va decolora. Profile din aluminiu extrudat. Elemente de asamblare din INOX si galvanizate. Copertinele retractabile pentru terase se folosesc în sezonul de vara.

Copertine retractabile pentru terase si balcoane. Copertina model monobloc pentru umbrirea terasei în perioada de vara. Copertina este special construita pentru a oferi umbra la terasa.

Pretul unei copertine se calculeaza în functie de lungimea terasei ori latimea. Gama bogata de culori si modele pentru prelatele ce se folosesc la copertina retractabila monobloc.  https://eurotenda.ro/copertine

...
Copertine retractabile pentru ferestre

Sisteme elegante pentru umbrirea ferestrelor. Pânza se ruleaza în caseta, asfel în perioada de iarna aceasta se pastreaza curata. Copertinele se pot actiona electric motor cu telecomanda.

Va doriti un sistem de umbrire eficient, dar în acelasi timp vreti sa profitati de lumina naturala?

Atunci va propunem sa optati pentru o copertina pentru fereastra de la Eurotenda care va ofera lumina uniforma în încapere, dar va fereste si de 80% din actiunea daunatoare a razelor de soare ultraviolet. O astfel de copertina se poate monta în afara ferestrei dumneavoastra astfel încât sa obstructioneze patrunderea în încapere a razelor de soare, fara însa a afecta aspectul estetic.