Eurotenda Paradise - Copertine, pergole, inchideri terase, Pantelimon / Ilfov

Pergole retractabile

Pergola Persa este completa din aluminiu. Se foloseste pentru acoperirea teraselor. Pergola Persa este retractabila electric si se foloseste iarna la zapada.

Pergole terase bioclimatice

Sistemele de acoperisuri produse de Eurotenda cuprind o mare varietate de pergole retractabile care pot satisface nevoile si cerintele diverse. Pergolele sunt elementele cheie nu numai în scopuri de umbrire, ci pentru extinderea spatiului de terasa cu eleganta. În plus, pergolele sunt o modalitate ideala de acoperire a unor zone mari deschise. Pergola retractabila Persa este singurul model garantat la rezistenta încarcarilor cu zapada. “Pergole terase bioclimatice”

Pergola retractabila electrica

Oferim functii usor de utilizat cu actionare electrica, telecomanda, automatizari, precum si selectarea personala a culorii pentru adaptarea optima a sistemelor noastre la nevoile dvs. Toate pergolele noastre retractabile sunt complet parametrizabile, oferim pergole aproape la toate tipurile de terase. Concentrându-ne pe caracteristicile unice ale fiecarui spatiu, va propunem o pergola metalica care asigura siguranta, durabilitate în conditii  meteorologice grele, atât iarna cât si vara!

Producator pergola bioclimatica retractabila Bucuresti

Pergola retractabila bioclimatica este alegerea ideala care ofera acoperirea / umbrirea teraselor pe tot parcursul anului. Mai precis, sunt extrem de rezistente la zapada, permitându-le sa functioneze lin în orice conditii meteorologice. În consecinta, acestea au capacitatea de a regla temperatura spatiului dvs. într-un mod natural. Pergola retractabila cu prelata se foloseste în sezonul de vara, este 100% impermeabila.

Galerie foto
  • ...