Europa Trading - Tamplarie aluminiu, PVC Voluntari / Ilfov

Sisteme de izolatie termica

...
Sisteme de izolatie termica Reynaers CS 77

Sistemul CS 77 este un sistem izolat termic, care respecta cerintele ridicate legate de izolare termica, stabilitate si securitate. Valoarea de izolare (Uf) pentru acest sistem merge pâna la 1.7 W/m²K pentru o fereastra standard. Conceptul unic al sistemului îl face compatibil cu geamul triplu. Sistemul CS 77 a obtinut certificarea elvetiana Minergie®.

Performanta sistemului în ceea ce priveste izolarea acustica, etansietatea la aer si apa, dar si performante specifice, cum ar fi rezistenta la glont si la foc, îndeplinesc cele mai exigente standarde europene. Mai mult, ferestrele CS 77 sunt disponibile în diferite nivele de rezistenta antiefractie (clasa 2 si 3), facându-l un sistem foarte sigur.

Sistemul este disponibil într-o varietate de stiluri: Functional, Renaissance, Hidden Vent, pentru a se potrivi perfect cu stilul cladirii.

CS 77 include cea mai completa gama de solutii pentru toate tipurile de ferestre cu deschideri interioare si exterioare. Sistemul CS 77 se potriveste perfect pentru toate tipurile de constructii, chiar si pentru acelea unde exista cerinte ridicate legate de siguranta, putând fi combinat cu sistemul de glisare CP 130 si sistemul Reynaers Ventalis.