Europa Trading - Tamplarie aluminiu, PVC Voluntari / Ilfov

Balustrade

BALUSTRADA VIEW CRYSTAL

Sistemul de balustrada minimalista care combina estetica de cea mai mare avangarda cu maxime exigente de siguranta.

Este vorba de un profil  in ¨U¨ conceput pentru sticla securizata si laminata care se poate instala atat pe plaseu cat si pe cantul planseului.

Exista in doua variante:– View Crystal care rezista la o incarcare de 1,0 kN/m aplicat la 1,1 metri din partea sa inferioara, devenind apta pentru  utilizarea in zonele A, B, C1, C2, C3, C4 si E conform Eurocod 1.

– View Crystal Plus, sistem superior capabil de a suporta o incarcare de 3,0 kN/m. Acest sistem cu o mai mare rezistenta este apt pentru utilizare in toate zonele A, B, C, D si E conform Eurocod 1.

Aceasta ultima varianta face posibila instalare la fata pe marginea planseului.

DETALII TEHNICEPosibilitati

Maxim vitrare: 46 mm.

Izolare acustica maxima Rw=48 dB

Inaltime maximaCategorii realizate pe bancul de probeSticlaFinisari  BALUSTRADA CLASSICSistem de balustrada care ofera o gama larga de solutii datorita multitudinii de accesorii detinute de sistem.Posibilitatea fixarii pe placa sau pe exteriorul placii.DETALII TEHNICEPosibilitati balustradaEmpty section. Edit page to add content here.PosibilitatiDimensiunea maxima intre pilastriiInaltime minimaCategorii realizate pe bancul de probeFinisaje IA LEGATURA CU NOIDaca doresti mai multe informatii despre un produs sau iti doresti sa te ajutam cu o cotatie de pret.Nu ezita sa ne contactezi.Unul dintre consultantii nostrii va raspunde mesajului tau in cel mai scurt timp posibil.Name *E-mail *Message

SUBMIT

Gama noastra de produse tip sisteme de aluminiu iti ofera optiunile cele mai avantajoase si eficiente din domeniul tamplariei.

 

CERE O COTATIE DE PRET

Galerie foto
  • ...