Euromatt Trade Invest - Vanzare, instalare stergatoare profesionale, acoperiri pardoseli, Bucuresti

Presuri de interior

...
Covorase Dezinfectante Spaghetty cu cuva metalica

Caracteristici:

- dimensiuni standard: 40x60x12, 60x80x12 si 80x120x12cm

- spalare periodica sub jet de apa

Capacitate de inmagazinare a lichidului: 40x60cm – 2.0l; 60x80cm – 4.0l; 80x120cm – 8.0l

- nu aluneca

- durabil

Descriere:

Covorasele dezinfectante Spaghetty pentru intrare sunt folosite la intrarea in institutiile publice, alimentatie publica, blocuri, apartamente, agricultura, zootehnie, laboratoare, scoli, gradinite pentru stoparea raspandirii virusilor, bacteriilor si fungilor. Este folosit ca un filtru sanitar ce presupune instalarea lor pentru dezinfectarea incaltamintei la limitele zonelor de productie pentru respectarea masurilor de biosecuritate. Acest tip de covor pate fi folosit si la intrarea in ferme, grajduri precum si filtre de trecere pedestre in zone cu pandemii.

Stergatorul dezinfectant este alcatuit din 2 parti: cuva metalica (inox sau aluminiu) si insertia absorbanta rezistenta la UV, acizi, clor s.a.

Tipul insertiei: covoras din filamente de vinil cu o plasa antiderapanta pe spate sau covor cu fire densa de polypropilena, ambele avand grosimea de 12mm.

Lichidul dezinfectant se toarna peste covor ce se dreneaza pe fundul cuvei si sub greutatea corpului solutia este transferata pe incaltaminte fara sa existe pericolul imbibarii sau al deteriorarii incaltamintei.

Pe spatele covorul dezinfectant Sponge Mat sunt amplasate 2 benzi buretoase pentru prevenirea deplasarii si a izolatiei fonice. La cerere covorul poate fi dotat cu o rama Al pe una sau 2 laturi in rampa pentru facilitarea trecerii line cu carucioare.

Dupa trecerea pandemiei stergatorul dezinfectant Spaghetty poate servi ca o bariera de praf

...
Covoras Dezinfectant Sponge Mat

Caracteristici:

- rezistent la UV, intemperii si solutii pe baza de amoniu, clor, alcool, detergenti

- dimensiuni standard: 40x60x4, 60x80x4 si 80x120x4cm

- spalare periodica la 1 saptamana

- capacitate de inmagazinare a lichidului: 40x60cm – 1.5l; 60x80cm – 3l; 80x120cm – 6l

- nu aluneca

- durabil

Descriere:

Covorasele dezinfectante pentru intrare Sponge Mat sunt folosite la intrarea in institutiile publice, alimentatie publica, blocuri, apartamente, agricultura, zootehnie, laboratoare, scoli, gradinite pentru stoparea raspandirii virusilor, bacteriilor si fungilor. Este folosit ca un filtru sanitar ce presupune instalarea lor pentru dezinfectarea incaltamintei la limitele zonelor de productie pentru respectarea masurilor de biosecuritate. Acest tip de covor pate fi folosit si la intrarea in ferme, grajduri precum si filtre de trecere (pedestru, auto) in zone cu pandemii.

Partea inferioara a covorul dezinfectant este confectionat dintr-un material PVC impermiabil pentru a preveni scurgerea solutiei dezinfectante la sol, iar partea superioara dintr-o plasa de drenaj ce permite lichidului dezinfectant sa iasa la suprafata sub greutatea/presiunea corpului (om, animal, auto)

Covorul are in interior o insertie absorbanta de 40 mm ce poate fi inlocuita cu usurinta cu ajutorul unui fermoar. Cand incaltamintea intra in contact cu suprafata covorului, solutia este transferata pe incaltaminte fara sa existe pericolul imbibarii sau al deteriorarii incaltamintei.

Pe spatele covorul dezinfectant Sponge Mat sunt amplasate 2 benzi adezive pentru prevenirea deplasarii. La cerere covorul poate fi dotat cu o rama perimentrala in rampa pentru facilitarea trecerii line cu carucioare.

Categorii
Date de contact
0722638939; 0213482009
Bd. Basarabia , Nr..256, Cl. C190, Parter, Sector 3, Bucuresti
Distribuie