Euromatt Trade Invest - Vanzare, instalare stergatoare profesionale, acoperiri pardoseli, Bucuresti

Servicii

SFATURI ÎN ALEGEREA UNUI PRES

1) Presul trebuie sa poata prelua fluxul vizitatorilor. Durabilitatea si capacitatea presului de a retine murdaria sunt aspecte foarte importante. Un pres cu un profil de aluminiu sau un profil de polipropilena de înaltime mica nu va putea rezista fluxului de vizitatori dintr-un supermarket.

2) În ce anotimpuri se foloseste, ce are ca scop de a opri – zapada, nisip, praf, noroi,.cât de des ploua.

3) Nu este necesar un pres lat daca fluxul vizitatorilor va trece doar prin mijloc (adica nu vor exista vizitatori care vor trece pe margini sau în apropiere de intrarea în cladire). În acest caz este mai bine sa fiti siguri de lungimea potrivita a presului.

4) Dimensiunile presului sunt importante. Cu cât mai multi pasi vizitatorii fac pe pres, cu atât mai multe murdarii se opresc si mai putine ajung pe podea.Acest lucru nu înseamna ca trebuie sa va cumparati un pres mare si scump! Însa alegerea dumneavoastra trebuie sa fie functionala.Realitatea este ca putini vizitatori se vor opri si îsi vor curata constiincios pantofii. Ei nu sunt acolo pentru a mentine curatenia cladirii.

5) Presurile cu profiluri din aluminiu va permit sa alegeti materialul benzilor presului (o perie, cauciuc, textil), precum si culoarea benzii textile.

PERIE – nu exista o solutie mai buna pentru oprirea murdariilor grele si dure. Periile se înfig în pantof si functioneaza pe principiul frecarii murdariei. Arata bine în combinatie cu o banda din CAUCIUC. Se monteaza fara probleme în aer liber.CAUCIUC – ca o perie, opreste murdariile grele, dar va avea nevoie de mai multi pasi. Când suprafata disponibila în interior sau fluxul mai redus de vizitatori o permit este o alegere buna. Veti îmbunatati semnificativ eficienta presului daca îl veti combina cu o perie de O LINIE. Se monteaza fara probleme în aer liber.TEXTIL – nu poate opri murdariile grele (când este montat în profil). Umezeala va reduce capacitatea retinerii murdariei. Permite alegerea culorii presului în concordanta cu designul interiorului. În combinatie cu o banda din CAUCIUC sau o sina din ALUMINIU poate mari semnificativ eficienta presului . NU recomandam în mod expres montrarea TEXTILULUI în aer liber.

6) Tipul de pardoseala. Teracota, piatra, lemn sau marmura dificil de întretinut. Presurile opresc particulele dure si protejeaza pardoseala de zgârieturi. Cu cât este mai solicitanta mentinerea pardoselei, cu atât nu trebuie sa permiteti nici unei particule dure sa ajunga pe pardoseala.

7) Forma presului. Sunt cazuri în care solutiile de interior cer niste forme specifice ale presurilor. Acestea pot fi USI ROTATIVE, COLOANE sau COTITURI, dorinta de a directiona FLUXUL VIZITATORILOR, UN ANUMIT DESIGN INTERIOR, etc. Solutii exista întotdeauna. Solutiile bune vin în urma discutiilor si cautarea parametrilor optimi.

8) SUB NIVEL sau LA NIVELUL podelei?Sapat în trotuar (sub nivel) – exclude posibilitatea de împiedicare, se poate monta în interior sau în exteriorul cladirii si permite eliminarea murdariei în canalizare. Se ofera RAME DE INSTALARE - se sapa sub nivelul podelei si prin urmare e nevoie de dimensiunile exacte ale gropii sapate precum si a adâncimii. Avantajul unei astfel de solutii este faptul ca vizitatorii nu întâlnesc niciun obstacol în calea lor.

Plasat sub nivelul trotuarului într-o rama tesita – când nu exista nicio posibilitate pentu sapare. Ramele de instalare peste nivelul trotuarului se pun pentru a nu exista obstacole de 90? (se evite împiedicarea). Se ofera rame cu latimea de 4,5 si 6,5 cm si cu înclinatie de aproximativ 45?.

9) Culoarea presului. Se refera cel mai mult la alegerea culorii textilului pentru presuri de ZONA A TREIA. Se ofera o paleta larga (în functie de material) de culori cu scopul acoperirii complete a cerintelor de design interior.

10) Presurile LOGO! Plasarea unui pres cu logo este o preferinta personala. Acesta este un pres destinat ZONEI A TREIA. Poate fi folosit si pentru ZONA A DOUA sau ca un singur pres daca este suficient de mare pentru un trafic mare al vizitatorilor (cel putin 6-8 pasi) sau daca numarul vizitatorilor este redus.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722638939; 0213482009
Bd. Basarabia , Nr..256, Cl. C190, Parter, Sector 3, Bucuresti
Distribuie