Epinal Services - Montaj parchet, pardoseli, Bucuresti

Parchet

...
Parchet clasic

parchet clasic, este 100% realizat din lemn masiv, intr-o singura esenta. Dintre esentele dure de parchet cele mai obisnuite sunt stejarul, fagul, artarul sau mesteacanul. Esentele moi de lemn sunt cele de pin si brad, iar dintre esentele exotice, tot mei des intalnite sunt bambusul, merbau sau wenge.

...
Parchet laminat

parchetul laminat, este format dintr-un strat de suprafata de melamina decorativa, aceasta asigurand de fapt modelul parchetului, un strat de suport din MDF sau HDF si un strat inferior de melamina pentru echilibrare si stabilizare. Spre deosebire de parchetul din lemn solid, este mai ieftin si mai usor de instalat. In plus nu se rascheteaza si nu se refiniseaza. De asemenea parchetul laminat permite instalarea unui sistem de incalzire prin pardoseala.

...
Parchet stratificat

  - parchetul stratificat are ca si avantaje faptul ca este foarte bine uscat, iar dispunerea perpendiculara a straturilor ii permite ca dupa ani de folosire, stratul de uzura sa poata fi slefuit. Parchetul triplu stratificat este realizat prin incleierea cu adezivi speciali si presarea la cald a trei straturi de lemn

Categorii
Date de contact
0733011661; 0742235935; Tel/Fax: 0216273248
Sos. Pantelimon, Nr. 356, Sector 2, Bucuresti
Distribuie