Epinal Services - Montaj parchet, pardoseli, Bucuresti

Terenuri de sport

...
Gazon sintetic

      Gazonul sintetic este de mai multe feluri in functie de destinatia aleasa : amenajare terase/parcuri, special pentru tenis, special pentru fotbal sau multifunctional (tenis, volei, minifotbal, tenis de picior).

...
Pardoseli sintetice modulare

Pardoseli sintetice modulare. Intre calitatile deosebite de care beneficiaza aceste suprafete sunt incluse:  - multifunctionalitatea: suprafetele permit practicarea activitatilor sportive, cum ar fi fotbal, volei, tenis, handbal, baschet, fiind certificate de federatiile internationale de specialitate;  - garantia de 10 ani acordata de producator  - costurile de intretinere foarte reduse  - sistemul unic de prindere a modulelor care asigura montarea si demontarea suprafetei intr-un    timp foarte scurt  - varietatea culorilor disponibile

...
Sisteme de pardoseli sportive din parchet

      Sisteme de pardoseli sportive din parchet – toate pardoselile sunt produse din lemn de artar tare, acest fapt asigurand calitatea superioara a produsului finit. Durata de viata a parchetului este de 40 de ani, in acest timp permitand 5 procese succesive de refinisare. Sistemele de pardoseli elastice sunt alcatuite dintr-o substructura de elemente elastice care asigura suportul pentru stratul de joc format din parchet de artar de 20 mm grosime, finisat cu produse de cea mai buna calitate.

Categorii
Date de contact
0733011661; 0742235935; Tel/Fax: 0216273248
Sos. Pantelimon, Nr. 356, Sector 2, Bucuresti
Distribuie