Eco Pest Control - Ignifugari si servicii deratizare, dezinsectie, dezinfectie, Bucuresti

Dezinfectie

...
Dezinfectie

Operatiunea de dezinfectie este o metoda a igienei, destinata in primul rand decontaminarii mediului, constand in prevenirea si combaterea bolilor infectioase si parazitarea la om si animale, urmarindu-se distrugerea germenilor patogeni de pe suprafetele supuse acestei operatiuni. Dezinfectia previne si combate raspandirea in masa a bolilor transmisibile, aceasta fiind una dintre cele mai importante operatii din complexul masurilor ce trebuiesc luate in considerare.

Serviciul de dezinfectie are drept scop distrugerea germenilor patogeni in toate stadiile de dezvoltare, prin aplicarea unor metode de mijloace accesibile si eficace, fara sa dauneze sanatatea ori viata oamenilor si animalelor, si in acelasi timp sa nu atace sau degradeze suporturile germenilor supusi dezinfectiei.

Aciunea de dezinfectie poate fi realizata preventiv, avand ca scop distrugerea eventualilor germeni patogeni sau conditionat patogeni, care in mod normal constituie microbismul local, influentand negativ starea de sanatate a oamenilor si animalelor, ori terapeutic, avand ca scop combaterea unor boli infectioase sau parazitare, din momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la lichidarea intregului focar.

Cel mai sigur si ieftin mod pentru inlaturarea bacteriillor si parazitiilor, respectiv pentru protejarea sanatatii noastre de boli si infectii, este cel de prevenire. Astfel efectuarea periodica a unor operatiuni de dezinfectie este mai eficienta decat a celei de combatere intr-un stadiu avansat.

Impreuna cu dumneavoastra, specialistii DDD vor alege metoda cea mai potrivita, tinand cont de caracteristicile spatiului ce urmeaza a fi tratat, astfel calitatea serviciilor fiind peste asteptari si garantata pe o perioada de 30 de zile!

Toate substantele si materiale folosite sunt avizate de Ministerul Sanatatii, sunt ecologice, biodegradabile, si nu au efect toxic asupra organismului uman, cu respectarea sricta a normelor de securitate si igiena specifice fiecarui produs!