Eco Pest Control - Ignifugari si servicii deratizare, dezinsectie, dezinfectie, Bucuresti

Ignifugare Lemn

Operatiunea de ignifugare reprezinta procesul de tratare a unui material combustibil cu ignifuganti numiti antipirene, in scopul modificarii capacitatii de aprindere a arderii independente si a propagarii flacarii ce maresc rezistenta la foc a acestora.

Ignifugarea este una din cerintele privind siguranta la foc pentru imbunatatirea gradului de rezistenta a unei constructii. O ignifugare corect executata, intretinuta in timp, poate imbunatati gradul de rezistenta la foc a unei cladiri si poate localiza un incendiu in focarul initial, prin limitarea aprinderii materialelor de constructii, jucand rolul de bariera. Totodata, ingifugarea realizeaza si o protectie insectofunigida impotriva daunatorilor lemnului, precum carii, ciuperci etc.

Ignifugarea nu exclude aprinderea si arderea materialului, dar asigura acestuia o comportare la foc imbunatatita pe o anumita perioada de timp, sau posibilitatea de a nu arde atunci cand se indeparteaza sursa de caldura. Substanta ignifuga este un inhibitor de flacara care se aplica pe produsele combustibile, pentru a le conferi proprietati ca imediat dupa indepartarea sursei de aprindere, propagarea flacarii in masa lor sa incetineasca sau sa inceteze.

Producatorul este partea responsabila pentru produsul/sistemul ignifug si care poate garanta respectarea asigurarii calitatii acestuia.  Termenul de valabilitate este limita de timp stabilita de producator, pana la care produsul/sistemul ignifug isi pastreaza caracteristicile specifice.

Avantajele si beneficiile serviciului de ignifugare, consta in reducerea costurilor la incheierea politelor de asigurare si a unei constructii limitand alte masuri de protectie anti foc, unde poate fi adaugat si confortul psihic al beneficiarului.

Tratarea lemnului cu ignifugant e obligatorie atunci cand vine vorba de siguranta dumneavoastra, a familiei si a casei! Serviciile noastre sunt puse la dispozitie prin personal calificat, solutii perfect adaptate si o calitate a substantelor premium.

La efectuarea lucrarilor de ignifugare a materialelor combustibile, sunt respectate prevederile legislatiei, normativelor, reglementarilor tehnice si standardelor in vigoare!