Domeniul cu Ciresi - Salon de nunti, botezuri si evenimente private

Servicii

...
Weddings

Domeniul cu Ciresi gazduieste anual zeci de evenimente private. Însa, fiecare eveniment este unic si va garantam, tie si partenerului tau, ca va vom oferi momente minunate si amintiri de neuitat!

Locatia noastra dispune de doua saloane elegante si rafinate, în care candelabrele de cristal lumineaza ringul de marmura, având o capacitate maxima de 800 de invitati ce se vor delecta nu doar cu preparate culinare de exceptie, ci si cu o atmosfera înconjurata de linistea naturii!

...
Evenimente Corporate

Atunci când vine vorba de un eveniment corporate, la Domeniul cu Ciresi gasiti tot ce aveti nevoie într-un singur loc. Saloane spatioase, elegante si un hectar întreg de padure si verdeata. Cu noi evenimentele corporate au acum un nou standard. Rafinament.

Sunt zeci de locatii pentru evenimente corporate, dar cu siguranta, desi suntem la 7 km de Bucuresti, acest local va ofera unicitatea peisajului si dorinta de a va reîntoarce!

...
Baluri de Absolvire

Balul de absolvire merita sarbatorit din plin cu o petrecere pe cinste într-o locatie magica. Pentru a putea oferi tot ce este mai bun pentru un astfel de eveniment, Domeniul cu Ciresi va aduce oferta perfecta pentru o petrecere de neuitat.

Fiecare poveste este diferita si fiecare eveniment este unic, de aceea echipa de la Domeniul cu Ciresi va propune sa petreceti clipe si sa creati amintiri unice în cadrul unei petreceri cu totul si cu totul speciala!

Balul de absolvire este momentul tau de distractie ca în povesti!

Categorii
Date de contact
0786905659; 0744300383
Str. Giurgiului, Nr. 9, comuna 1 Decembrie, Ilfov, judetul Ilfov
Distribuie