Domeniul cu Ciresi - Salon de nunti, botezuri si evenimente private

Ballroom

...
Salonul Victorian

Salonul Victorian poate gazdui dineuri, nunti, botezuri, evenimente private, culturale, concerte sau alte manifestari artistice. Aici, stilul modern se îmbina cu clasicul, luxul cu eleganta, iar coloanele si finisajele grandioase împreuna cu interioarele generoase, creaza un spatiu adaptabil oricarui tip de eveniment.

Salonul ofera maxim 500 locuri si dispune de 2 terase acoperite de 60 si respectiv 45 metrii patrati. Salonul mai dispune de intrare separata în lobby si iesiri separate spre gradina, oferind vederi extraordinare catre alei si padure. Pentru evenimente mai mici, acest salon dispune de un sistem de restrângere prin cortine, astfel încât sa poata acomoda evenimente începând de la 80 de persoane fara ca invitatii dumneavoastra sa simta cu adevarat marimea salonului.

...
Salonul Romantic

Somptuos si rafinat, salonul Romantic a fost conceput pentru ca invitatii dvs sa simta ca au pasit într-un basm. Descopera locul unde detaliile fac diferenta.
Salonul Romantic este o bijuterie arhitecturala ce poate gazdui dineuri, nunti, botezuri, evenimente private, culturale, concerte sau alte manifestari artistice.

Salonul ofera maxim 320 locuri si dispune de 2 terase acoperite de 60 si respectiv 45 metrii patrati. Salonul Romantic mai dispune de intrare separata din lobby si iesire separata spre gradina, oferind vederi extraordinare catre alei si padure. Pentru evenimente mai mici acest salon dispune de un sistem de restrângere prin cortine, astfel încât sa poata acomoda evenimente începând de la 60 de persoane fara ca acestia sa simta cu adevarat marimea acestui salon.

...
Domeniul

Domeniul cu Ciresi este o fantezie devenita realitate, un loc care nu înceteaza sa te inspire si sa te bucure, o oaza de relaxare si de evadare din Bucuresti! Nici o alta locatie nu se poate compara cu ceea ce veti gasi aici!

Construit din placerea pentru frumos si din dorinta de a oferi invitatilor o experienta magica, domeniul nu este doar o locatie de evenimente, este acea locatie, la care îti vei dori mereu sa te întorci!

Domeniul dispune de 1 ha de padure, înconjurat de “Livada de Ciresi”. Fiecare salon are 3000 mp de gradina si parcare proprie, iar noaptea padurea se lumineaza în culori fascinante!

Accesul (doar pe baza de invitatie) se face din DN5 pe drumul privat al restaurantului

...
Bucataria

Domeniul cu Ciresi dispune de bucatarie proprie, condusa de un chef bucatar ce îmbina arta culinara cu gustul desavârsit al gastronomiei folosind metode de gatit inspirate din diferite culturi ale lumii.

...
Ceremonia

Ceremonia în aer liber este unul din serviciile de top oferite de Domeniul cu Ciresi!

Locatia noastra, poate sustine ceremonii atât în padure cât si în gradina din fata domeniului. Detaliile de ceremonie sunt puse la dispozitie de catre organizatorii nostrii si ne vom asigura ca indiferent de locul de ceremonie ales, veti avea parte de o experienta memorabila în mijlocul naturii!

Categorii
Date de contact
0786905659; 0744300383
Str. Giurgiului, Nr. 9, comuna 1 Decembrie, Ilfov, judetul Ilfov
Distribuie