DIELECTRIC

Regulatoare

INT0092A - Regulator de temperatura 320 RON
Termoregulatorul INT 0092A este utilizat pentru controlul vitezei de miscare si directiei a doua tipuri de servomotoare in functie de temperatura elementului termosensibil fata de temperatura prescrisa (setata). Se utilizeaza pentru controlul vanelor de mixare sau a ventilo-convectoarelor. Caracteristici: - Controleaza functionarea si directia de miscare a servomotorului in functie de temperatura; - Este echipat cu indicator digital pentru vizualizarea temperaturilor setate si a celei masur..
INT 0092F - Regulator pentru vane de amestec 335 RON
Termoregulatorul INT0092F este destinat controlului vitezei si directiei servomotoarelor cu doua pozitii si celor cu reglaj proportional(0-10), in functie de temperatura senzorului de temperatura PT1000. Este aplicabil pentru vanele de amestec sau actuatoarele pentru reglarea debitului de aer in instalatiile de ventilatie. Date tehnice:- Controleaza functionarea si directia de deplasare a servomotoarelor in raport cu temperatura. - Genereaza o viteza de miscare a servomotorului proportionala c..
TR-6 - Regulator de temperatura electronic 250 RON
Regulatorul electronic de temperatura TR-6 este utilizat pentru mentinerea temperaturii stabilite intr-o incinta, in intervalul 0 - 80°C; Caracteristici: - Tensiunea de alimentare: 220VAC; - Echipat cu senzor de temperatura LM 335; - Domeniul de reglare: 0 - 80°C; - Domeniul de masura: -50 ... 100°C; - Iesire: contact releu 16A/250Vac, contact comutator; - Puterea consumatorului: 3600W; - Afisaj: 2 digiti; - Clasa de precizie: 1°C..