DIELECTRIC

Termostate

DT-3 - Termostat diferential INTIEL pentru sisteme 265 RON
- Termostatul electronic diferential este destinat controlului pompelor de circulatie si rezistentelor electrice de incalzire in functie de diferenta de temperatura din interiorul panoului solar si a boilerului de acumulare in cazul instalatiilor solare termice. - Este echipat cu doi senzori de temperatura LM 335, unul pentru boilerul de acumulare iar celalalt pentru panoul solar (centrala). - Afisajul digital arata temperatura in panoul solar (centrala) si temperatura in boilerul de acumulare..
DT-3.1 - Termostat diferential programabil 310 RON
Aplicabilitate: - Termostatul diferential DT-3.1. este utilizat in instalatiile pentru prepararea apei calde menajere, unde boilerele de acumulare contin atat serpentine pentru schimbul de caldura de la un panou solar (semineu, centrala pe lemne), cat si rezistenta electrica alimentata de la reteua de electricitate. - Este conceput pentru a controla operarea pompei de circulatie instalata in circuitul dintre panoul solar (semineu sau centrala pe lemne) si serpentina din interiorul boilerului, ..
DT - 3.1.1. - Termostat diferential programabil 345 RON
Aplicabilitate: - Termostatul diferential DT-3.1.1. este utilizat in instalatiile pentru prepararea apei calde menajere, unde boilerele de acumulare contin atat serpentine pentru schimbul de caldura de la un panou solar (semineu, centrala pe lemne), cat si rezistenta electrica alimentata de la reteua de electricitate. - Este conceput pentru a controla operarea pompei de circulatie instalata in circuitul dintre panoul solar (semineu sau centrala pe lemne) si serpentina din interiorul boilerului..