Cabinet Medical Dermato Venerice - Dr. Ungureanu Artemiza

Tratamente dermato-cosmetice

...
Mesoterapie

In acest cabinet se efectueaza MESOTERAPIE care consta din introducerea in mesoderm (stratul mijlociu al pielii) cu un dispozitiv special, a unor produse biologice identice cu cele din piele in scop terapeutic, pentru unele boli de piele, si in scop estetic pentru celulita, vergeturi, riduri, melanoze, cadere par, intinerire (mesolift), s.a. Se efectueaza microinjectii superficiale si rapide, fara riscuri, fara dureri, fara cicatrici cu rezultate foarte bune si de durata. Este un tratament stiintific, neinvaziv si sigur pentru celulita, acnee, cuperoza, rozacee, seboree, cadere par (chelire), cicatrici, pete brune sau albe, dilatatii vasculare pe fata si membre (teleangiectazii sau vase sparte), varice, riduri, vergeturi, intinerire a pielii (mesolift), dureri diferite.

...
Dermabraziune controlata

DERMABRAZIUNE CONTROLATA cu aparatura moderna prin care se pot rezolva probleme estetice: cicatrici de orice cauza, acnee activa si cicatriceala, vergeturi, riduri, cuperoza, hiperpigmentatii, tatuaje, etc.

...
Tratamente estetice

TRATAMENTE ESTETICE de modelare a conturului fetei, buzelor, de umplere a ridurilor, pliurilor, cicatricilor, etc. prin injectarea unor produse speciale sigure si specifice locului in care se face corectia cu Botox si si acid hialuronic. Cu aparat PULSAR AIPL DE ULTIMA GENERATIE se efectueaza epilare permanenta, se trateaza acnee rozacee, acnee polimorfa, cuperoza, telangiectazii, leziuni vasculare si pigmentare, angioame, cicatrici, vergeturi, fotoreintinerire s.a. Electrostimulare fata, corp si ultrasunete cu aparat special care permite emisiunea separata sau combinata de ultrasunete si electrostimulare pentru tonifierea pielii, a muschilor, drenaj hemolimfatic, masaj, reducerea masei adipoase, a celulitei in diferite stadii, etc.

...
Tratamente de reintinerire

TRATAMENTE DE REINTINERIRE CU TEHNOLOGIE DE RADIOFRECVENTA pentru piele imbatranita cu riduri si laxitate crescuta folosind tehnologie moderna de radiofrecventa non-ablativa cu trusa speciala si cu rezultate estetice superioare altor proceduri fara efecte secundare.

...
Tratamente cu aparat PULSAR AIPL

Tratamente cu aparat PULSAR AIPL de ultima generatie (lumina intens pulsata) constand din epilarea definitiva a parului nedorit, fotointinerire, inlaturarea leziunilor vasculare - vase sparte fata, membre - leziuni pigmentare, vergeturi, accnee, rozacee, cicatrici, hemangioame etc.

...
Peeling chimic

Procedura de indepartare a straturilor pielii cu ajutorul unor substante chimice, permitand refacerea unui nou strat de piele fara urme.

...
NOU - Infuzie de oxigen hiperbaric

Tratamente dermatoestetice faciale si corporale cu infuzie de oxigen hiperbaric care are ca scop oxigenarea tesuturilor dar si transportarea unor substante active in profunzimea pielii, realizandu-se o revitalizare a functiilor pielii si tratarea unor suferinte ale pielii.

Este o tehnologie foarte moderna si revolutionara care se realizeaza cu un aparat special si cu ajutorul unor produse ca acid hialuronic, aminoacizi, precursori de colagen, antioxidanti, vitamine etc.

Procedura este neinvaziva, nedureroasa, fara contraindicatii si se aplica atat pentru intinerirea si hidratarea pielii, dar si pentru tratament in acnee, cuperoza, cicatrici, vergeturi, caderea parului, celulita, pete pigmentare, pentru albirea pielii s.a.m.d.

Oxigenul presurizat are proprietati antimicrobiene, drenante, descongestionante, de incarcare cu substante nutritive si corectoare pe zonele interesate.

Rezultatele sunt rapide si de durata

Categorii
Date de contact
0216877748; 0722429013
Sos. Colentina, nr. 4, bl. 3, sc. A, ap. 48, parter, interfon 48C, sector 2,
Distribuie