Cabinet Medical Dermato Venerice - Dr. Ungureanu Artemiza

Cabinet dr. Ungureanu Artemiza

...
1. Pielea si bolile de piele

Pielea este un invelis al corpului omenesc, un ecran, pe care se pot reflecta disfunctii ale organelor interne - sistem nervos, digestiv, endocrin etc. dar si efectele unor factori externi - mecanici, fizici, termici, chimici, infectiosi si altii. Dermatologia include atat bolile pielii, ale anexelor sale (par, unghii, glande) cat si ale mucoaselor. Exista dermatoze infectioase, parazitare, fungice, alergice, vasculare, virale, dismetabolice, autoimune, genetice, tumorale, cance- roase si de cauze necunoscute. Progresele stiintifice si in acest domeniu asigura remedii contra bolilor si imbunatatesc calitatea vietii.

...
3. Dermatologia cosmetica si estetica

Dermatologia cosmetica si estetica a luat amploare in ultimii ani si in tara noastra si consta din multiple si variate proceduri medicale pentru ingrijirea tuturor tipurilor de piele: sensibila, uscata, grasa, mixta si cu suferinte - acnee polimorfa, acnee rozacee,discromii (melanoze, vitiligo) - agresata de factori fizici si varsta, ridata, cu cicatrici.

...
2. Bolile venerice

Bolile venerice sunt contagioase si se transmit prin contact sexual genital, oral, anal. Printre cele mai grave sunt : HIV, sifilis, gonoree, chlamidiaza, trichomoniaza, papiloame veneriene, herpes genital, candidomicoza genitala. Nu trebuie considerate rusinoase si prezentarea la primele semne de boala la medicul dermato-venerolog asigura succesul vindecarii, prevenind complicatiile care apar in lipsa unui tratament adecvat si care pot prejudicia sanatatea celor in cauza si a urmasilor.

Categorii
Date de contact
0216877748; 0722429013
Sos. Colentina, nr. 4, bl. 3, sc. A, ap. 48, parter, interfon 48C, sector 2,
Distribuie